03.07.2023
Nu ti-ai gasit inca rochiile potrivite pentru evenimentele din aceasta vara? Interpreta Laura Vetty si stilista Korina Ankin iti vin in ajutor cu cateva sfaturi - VIDEO

Rochii elegante, rochii mini, culori vii si tinute usor de purtat, pentru asta opteaza interpreta Laura Vetty cand vine vorba despre tinutele pentru evenimentele din aceasta vara. Ce a ales sa poarte, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Odata cu vara si multimea de evenimente, a venit si pofta de a imbraca ceva nou. „Este o rochie foarte eleganta. Este o rochie de tip sirena. O rochie pe care probabil as purta-o la un eveniment foarte rafinat pentru ca are clasa in ea. Ma simt spectaculos in ea. Este foarte frumoasa”, a mentionat interpreta.

Rochia de tip sirena este un model atemporal. In asa o rochie femeia va fi vedeta serii. Eu cred ca femeile ce aleg sa poarte un asa tip de rochii insi declara dragostea de sine”, a spus Korina Ankin, stilist vestimentar.

Copia mamei! Anisoara Loghin a publicat o poza cu Raul: „Un copil cat un univers” - FOTO

De asemenea, Laura a imbracat si o rochie mulata pe corp de culoare argintie: „Daca sincer este preferata mea, o ador. Are o culoare pur si simplu splendida. Straluceste toata, este foarte comoda. Se aseaza extraordinar pe corp”.

Paietele si penele raman in trend, iar daca va doriti un look sexy, rochiile mini sunt o alegere buna, atat pentru evenimente, cat si pentru serile de vara in club.

„E o senzatie de libertate care iti creeaza niste emotii pe care e imposibil sa le descrii...”! Afla de la omul de afaceri, Bogdan Ghies, ce presupune o calatorie cu motocicleta - VIDEO

„Avem aici o rochie extravaganta. Fetele, nu renuntam la pene, nu renuntam la paiete pentru ca aceste elemente abia iau amploare. Poti sa epatezi in acest model, draga mea”, a marturisit Korina Ankin.

„O sa ma vezi mai des in rochiile de la Mona Lisa Boutique. La noi este mai dificil sa iti gasesti niste rochii frumoase si uite ca ei sunt printre cei mai buni”, a spus in cele din urma artista Laura Vetty.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie