10.02.2021
Maluma si-a chemat fanii sa sarbatoreasca in strada lansarea unui nou album, insa politia a spart petrecerea

Maluma si-a invitat fanii la o „plimbare” prin Miami cu prilejul lansarii albumului „7 Dias en Jamaica”, insa intalnirea lor a fost intrerupta de politie din cauza incalcarii regulilor de protectie anti-Covid. Artistul a reactionat pe retelele sociale.

Maluma a anuntat inca de la sfarsitul lunii trecute ca isi invita fanii in strada, la Miami, pentru a sarbatori impreuna lansarea EP-ului 7 Dias en Jamaica. Columbianul le-a amintit de obligatia de a purta masca de protectie si de a respecta distanta de siguranta. 

Fanii au retinut doar indemnul de a petrece in strada si nu au tinut cont de masurile de protectie, motiv pentru care politia a intervenit si a dispersat multimea. Din interiorul SUV-ului sau luxos, Maluma a surprins imagini cu multimea care se strangea in jurul sau. El ii fotografia pe ei, ei il pozau pe el, si nimeni nu tinea cont de masurile de protectie anti-Covid.

Politia a intervenit prompt si a risipit multimea. Intr-o reactie publica, Maluma si-a exprimat dezamagirea pentru modul in care s-a desfasurat evenimentul.

Acum este una dintre cele mai sexy blonde de la noi, dar a trecut prin multe sacrificii pentru asta! „Mancam salata in timp ce altii mancau prajituri langa mine, eram la sala in timp ce altii erau pe canapea.”

Chiar daca am luat toate masurile de siguranta, nu am prevazut ca atat de multi oameni vor ajunge si, din nefericire, a trebuit sa plecam imediat. Cu toate acestea, va multumec tuturor pentru ca ati venit. Abia astept sa se terminne acest Covid”, a scris Maluma pe Instagram.

Intr-o interventie pentru Reuters, Maluma a spus ca a fost un moment frumos petrecut cu fanii sai, chiar daca a fost scurt. 

Plina de vanatai, Ina Terescenco nu a ezitat sa-si faca publica durerea. Vloggerita a povestit in detalii prin ce cosmar a trecut dupa ce a fost batuta de fostul iubit: "Trebuie sa-ti fie jale de tine, ca flori poate sa-ti aduca si la mormant" - EXCLUSIV

Imi lipsesc fanii, mi-e dor mult de ei. Mi-e dor sa merg in turnee. Politia a venit acolo fiindca erau prea multi oameni... Cand acest Covid se va termina, vreau sa merg in turneu si sa impartasesc acest album cu fanii mei”, a spus Maluma.

 

 

 

Articole din aceeasi categorie