29.07.2023
Madalina Ghenea si iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, prima aparitie oficiala, la un eveniment monden. Actrita a purtat o rochie superba

Madalina Ghenea si iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, si-au facut prima aparitie oficiala, la un eveniment monden. Madalina Ghenea s-a prezentat alaturi de iubitul bulgar Grigor Dimitrov la un festival de film din Italia, marcand astfel prima loc lor iesire oficiala, in calitate de cuplu. Actrita romanca a aratat absolut superb si a radiat de fericire la bratul partenerului.

Madalina Ghenea si iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, si-au facut prima aparitie oficiala, la un eveniment monden. Actrita romanca Madalina Ghenea si iubitul ei bulgar, tenismenul Grigor Dimitrov, au bifat prima aparitie publica, in calitate de cuplu. Cei doi au fost prezenti la un festival de film din Italia, iar toate privirile au fost atintite asupra lor, in special asupra Madalinei Ghenea.

screenshot-2023-07-26-172005

A cheltuit 250.000 de lire sterline sa arate ca Barbie, dar si-a dat seama ca e mai fericit daca seamana cu Ken: „Acum regret”

Actrita romanca a facut senzatie pe covorul rosu, la bratul noului ei partener, bulgarul Grigor Dimitrov. Cei doi s-au afisat, la un festival de film din Italia. Madalina Ghenea a fost superba intr-o rochie eleganta neagra, decoltata si cu umerii goi. Madalina si Grigor zambeau precum doi indragostiti nu si-a putut dezlipi ochii unul de la celalalt.

screenshot-2023-07-26-172022

Zvonurile despre relatia Madalinei Ghenea cu Grigor Dimitrov au aparut deja din luna aprilie, insa romanca a decis sa fie discreta in aceasta privinta. Cuplu si-a facut publica relatia pe Instagram si acum nu-si mai ascund afectiunea unui fata de celalalt.

Iuliana Beregoi, la doar 19 ani, conduce un bolid de lux, in valoare de 100.000 de euro. E unic in Europa - FOTO

Paparazzi au surprins-o pe Madalina Ghenea, la Wimbledon, sarutandu-l pe Dimitrov dupa un meci.

screenshot-2023-07-26-171958

Se prefacea prietena cu sotia, iar pe ascuns avea o relatie cu sotul ei. Noi detalii despre aventura interzisa a Arianei Grande

Articole din aceeasi categorie