29.07.2023
A cheltuit 250.000 de lire sterline sa arate ca Barbie, dar si-a dat seama ca e mai fericit daca seamana cu Ken: „Acum regret”

Oli London, un cunoscut influencer din Marea Britanie, in varsta de 33 de ani, si-a surprins fanii din mediul online dupa ce a dezvaluit ca isi regreta transformarea in papusa Barbie si vrea sa duca o viata precum cea a lui Ken. 

Dupa lansarea filmului „Barbie”, toti creatorii de continut au inceput sa se transforme, mai mult sau mai putin, in papusa celebra. Unii dintre ei au apelat la machiaj, la haine si chiar si-au transformat casa si masina pentru a semana mai mult cu „lumea Barbie”. Cu toate acestea, exista personaje in mediul online care au avut o obsesie pentru papusa emblematica inainte de aparitia peliculei.

Este cazul influencerului Oli London, care a cheltuite peste 250.000 de lire sterline pentru a arata ca papusa Barbie. El a apelat la mai multi medici esteticieni si a trecut prin numeroase operatii estetice pentru a semana cu celebra papusa, iar acum, acesta si-a surprins fanii declarand ca este mai fericit in postura lui Ken.

Iuliana Beregoi, la doar 19 ani, conduce un bolid de lux, in valoare de 100.000 de euro. E unic in Europa - FOTO

Ultimele imagini cu Oli de pe retelele de socializare il arata pe acesta transformat in Ken, iubitul lui Barbie. Transformarea vine dupa cativa ani de la momentul cand Oli a cheltuit 75.000 de lire sterline pentru a semana cu Jimin, starul K-pop din trupa de baieti BTS din Coreea de Sud.

Influencerul a suportat 32 de interventii estetice diferite, care i-au „paralizat muschii faciali” si i-au provocat dureri de maxilar, prima operatie fiind o rinoplastie la varsta de 23 de ani, pe care a realizat-o in Coreea. Ulterior, acesta a mai avut inca cinci operatii la nas, mai multe operatii la maxilar si la ochi, pentru a-si crea un aspect mai feminin.

Se prefacea prietena cu sotia, iar pe ascuns avea o relatie cu sotul ei. Noi detalii despre aventura interzisa a Arianei Grande

Oli a recunoscut ca dorinta de a se transforma in femeie a venit din cauza faptului ca a fost hartuit de la o varsta frageda. Acum, Oli si-a dorit sa devina din nou barbat si s-a transformat in Ken.

„Am sase suporturi din titan cu 24 de suruburi in interiorul barbieri care tin oasele impreuna. Uneori mi se blocheaza maxilarul atunci cand casc si e foarte dureros”, a explicat Oli.

Jenna Madison, tanara de 30 de ani care e iubita de meserie si castiga o avere in fiecare luna

In ciuda faptului ca a platit un sfert de milion de lire sterline pentru a arata ca Barbie, Oli se simte mai bine aratand precum Ken si sustine ca viata de femeie nu era atat de plina de farmec pe cat crezuse.

 „Cand am devenit femeie, am primit o multime de laude, dar ceva lipsea in interiorul meu. Am crezut ca toate luptele mele personale erau din cauza identitatii mele de gen, dar apoi mi-am dat seama ca nu era asa. Sa trec prin toate aceste operatii nu m-au facut fericit. Acum regret”, a mai spus Oli.

Articole din aceeasi categorie