29.07.2023
Iuliana Beregoi, la doar 19 ani, conduce un bolid de lux, in valoare de 100.000 de euro. E unic in Europa - FOTO

Desi are doar 19 ani, Iuliana Beregoi conduce un bolid la care unii doar viseaza. Artista are o masina in valoare de 100.000 de euro, unica in Europa.

La doar 19 ani, Iuliana Beregoi are o viata la care multi doar viseaza. Artista a muncit de mica ca sa poata ajunge in punctul in care sa-si permita sa-si faca cadouri ceva mai scumpe. Bloggerita de la noi din tara si-a cumparat o masina de lux, unica in Europa, iar imaginile au ajuns virale pe internet.

Iuliana este foarte populara in online, si-a inceput cariera la o varsta frageda, iar acum se bucura de notorietate. Muzica ei are mare succes, iar canalul de Youtube a ajutat-o sa se lanseze, iar acum, Iuliana Beregoi este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania si din Republica Moldova, are o comunitate impresionanta, de peste 1 milion de oameni.

Emily Istrati si-a indeplinit inca un vis! Interpreta a parcurs sute de kilometri pentru a ajunge la concertul lui The Weeknd - FOTO/VIDEO

„Multumesc enorm pentru noul look al masinii mele. O ador! Nu uitati sa credeti in visurile voastre si sa munciti pentru ele. Va iubesc!', a scris Iuliana Beregoi la descrierea postarii de pe contul de Instagram.

Au atras toate privirile! Vezi ce tinute au purtat Valerie Lungu, Marinela Bezer si Ana Pirlog la nunta Michaelei Berdaga - FOTO/VIDEO

Artista castiga bani frumosi din muzica, pentru un concert, Iuliana cere in medie in jur de 6.000 de euro.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Hit-urile vechi, tot mai apreciate de artisti! Evelina Negru a lansat cover-ul piesei „Aproape liniste” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie