29.07.2023
Se prefacea prietena cu sotia, iar pe ascuns avea o relatie cu sotul ei. Noi detalii despre aventura interzisa a Arianei Grande

Noi detalii au iesit la iveala despre “relatia interzisa” a Arianei Grande cu noul ei iubit, un barbat insurat si tatal unui baietel de numai un an. Sotia inselata, Lilly Jay, e devastata.

Imediat dupa ce a facut publica vestea divortului de Dalton Gomez, dupa numai 2 ani de casnicie, Ariana Gomez s-a trezit implicata in cel mai mare scandal amoros al momentului. Cantareata are de ceva vreme o relatie cu un barbat insurat – actorul Ethan Slater. Cei doi s-ar fi indragostit pe platourile de filmare ale peliculei “Wicked”, in ciuda situatiei actorului, care avea un bebelus acasa.

Daily Mail scrie ca Ariana Grande ar fi petrecut mult timp pe platourile de filmare alaturi de sotia lui Slater si de bebelusul acestuia, in timp ce, pe ascuns, avea o relatie cu el.

Nicoleta Bezer a absolvit Universitatea Kingston din Marea Britanie! Vezi in ce domeniu s-a specializat bloggerita - VIDEO

“Lily a petrecut o gramada de timp in compania lui Ethan si a Arianei. Ariana le-a cunoscut bebelusul si chiar l-a tinut in brate. Au luat toti trei cina impreuna la Londra, iar Ariana i-a spus lui Lilly ca de abia asteapta sa aiba si ea un copil”, a spus o sursa apropiata cantaretei. Sotia si bebelusul i-au fost alaturi, la Londra, lui Ethan Slater pe parcursul filmarilor.

Lilly a aflat despre aventura sotului ei si, initial, au incercat sa treaca peste acest episod si sa isi salveze casnicia. Insa, intre timp, a aflat ca sotul ei nu s-a despartit de cantareata.

Emily Istrati si-a indeplinit inca un vis! Interpreta a parcurs sute de kilometri pentru a ajunge la concertul lui The Weeknd - FOTO/VIDEO

Acum, actorul a cerut divortul, iar sotia devastata spune ca incearca sa isi refaca viata in calitate de mama singura.

Articole din aceeasi categorie