14.05.2022
Madalina Ghenea, ca o diva autentica a anilor ’60. La ce eveniment inedit a participat actrita - FOTO

Madalina Ghenea reinvie anii ’60. Romanca a impresionat cu tinutele sale la un eveniment cu iz vintage.

Ce poate fi mai sexy decat o masina vintage si o femeie frumoasa? Evenimentul la care a participat Madalina pare rupt din fanteziile masculine.

Romanca a participat la raliul ”La Dolce Vita 60” si chiar a facut parte din juriu. Vedeta a anuntat acest lucru cu mandrie, pe pagina sa de socializare. Diva este foarte transparenta cu actiunile sale si isi anunta fanii de indata in legatura cu cele mai noi proiecte ale sale.

Viata sa de artista este foarte activa, insa reuseste sa-si faca timp pentru tot. Se dedica proiectelor trup si suflet, insa profita de orice ragaz pentru a-si petrece timpul cu micuta Charlotte, fetita pe care o are cu fostul sau partener Matei Stratan.

Desi ar parea ca abia atinge majoratul, Valeria Lungu a implinit de fapt 28 de ani! Frumoasa moldoveanca a postat primele poze cu noul sau iubit chiar din Maldive. Cum au reactionat internautii - FOTO/VIDEO

Raliul ”La Dolce Vita 60” a fost o aventura de trei zile, in care masini vintage s-au strans la Roma, pe 6 mai, pentru a porni din Cetatea Eterna in Umbria, pe dealuri verzi ale acestei regiuni superbe.

La start s-au prezentat 34 de masini, printre care, cateva exemplare Alfa Romeo Giulietta, un model care apare frecvent in filmul iconic La Dolce Vita al lui Federico Fellini. A fost prezent si un Ferrari 275 GTB. De asemenea, trei exemplare de Fiat 124 Spider, in culori diferite.

Diana Ballerini - ingrijorata de starea sa de sanatate! Femeia de afaceri a fost surprinsa la spital, dar chiar si asa, aceasta a ramas pozitiva si a actionat intr-un mare fel. Ce decizie a luat: „Nu mor caii cand vor cainii” - VIDEO

Anii 60 au fost ani de aur pentru masinile sport britanice, de aceea nu au lipsit din raliul La dolce vita Jaguar sau Aston Martin DB5.

Au participat si alte modele, cum ar fi Porsche, DS Citroen, Mercedes, Iso Rivolta si Facel Vega. Un adevarat muzeu ambulant pentru iubitorii de automobile.

Madalina Ghenea, ca o diva autentica (6) jpg

In orice caz, alura anilor 60 o prinde de minune pe Madalina Ghenea.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie