13.05.2022
Diana Ballerini - ingrijorata de starea sa de sanatate! Femeia de afaceri a fost surprinsa la spital, dar chiar si asa, aceasta a ramas pozitiva si a actionat intr-un mare fel. Ce decizie a luat: „Nu mor caii cand vor cainii” - VIDEO

Desi suntem obisnuiti sa o vedem zilnic pe Instagram plina de forte si curaj, ieri femeia de afaceri a aparut usor slabita si fara puteri.

Diana a fost surprinsa intr-un spital in momentul in care i se masura tensiunea arteriala. Desi nu pare a fi ceva foarte grav, ea a afirmat ca are dureri de cap si ameteli constante.

Chiar si asa, nu s-a oprit in loc si a demonstrat ca de obicei perseverenta si ambitie, asadar, peste doar cateva minute Diana si-a facut aparitia la bratul sotului sau la un eveniment public.

Emotii si trairi intense pentru Gabriel Nebunu! Afla motivul pentru care artistul s-a intalnit cu Ambasadorul Ucrainei la Chisinau: „Ce pot sa va zic, oleaca de jale...” - FOTO/VIDEO

Diana si-a atentionat urmaritoarele ca nu e politicos sa amani o intrevedere chiar inainte ca aceasta sa aiba loc si le-a sfatuit sa nu procedeze niciodata in acest mod. 

 

Dupa evenimentul public la care au participat, sotul Dianei a decis sa ii faca seara mai frumoasa si a invitat-o la o cine romantica in oras, care pare sa ii fi luat gandul de la starea confuza si durerile de cap avute anterior.

Incredibil! Piesa „Trenuletul” a formatiei Zdob si Zdub si fratii Advahov a adunat peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie