13.05.2022
Desi ar parea ca abia atinge majoratul, Valeria Lungu a implinit de fapt 28 de ani! Frumoasa moldoveanca a postat primele poze cu noul sau iubit chiar din Maldive. Cum au reactionat internautii - FOTO/VIDEO

La data de 13 mai, Valerie Lungu isi sarbatoreste ziua de nastere. Influencerita a publicat mai multe poze si videouri din aceasta zi speciala si a impartasit cu urmaritorii sai cele mai speciale momente. 

La o prima vedere ai crede ca atinge abia majoratul, dar realitatea e alta. Ieri frumoasa bloggerita a distribuit in mediul online o poza senzationala de pe insulele Maldive, iar varsta pe care a implinit-o spre uimirea tuturor este de chiar 28 de ani.

Desi era stabilita la Bucuresti, acum Valerie se bucura de o cariera in calitate de content creator pe social media care ii permite sa calatoreasca in intreaga lume si sa lucreze in acelasi timp. 

Incredibil! Piesa „Trenuletul” a formatiei Zdob si Zdub si fratii Advahov a adunat peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube - VIDEO

La cea de-a 28-a aniversare, interpreta a impartasit cu cei aproape 350 de mii de urmaritori ai ei, poze si momente speciale din aceasta zi.

Surprinzator sau nu, frumoasa moldoveanca a fost surprinsa chiar si de ziua sa tot muncind si facand poze pentru continutul pe care il creeaza pe Instagram. 

Pe langa asta, la un moment dat mai multe poze cu ea si iubitul ei si-au facut aparitia in sectiunea Instastory. Cei doi par foarte fericiti si atasati unul de altul. 

Snoop Dogg este fanul Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei! Artista a avut parte de surpriza vietii sale - VIDEO

Totodata, aceasta a primit si un tort surpriza, iar seara a continuat cu un intreg spectacol. 

 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie