29.07.2023
„Ma asteptam la cel putin o lacrima” Cum a reactionat sotul bloggeritei Tatiana Koberidze cand a aflat ca este insarcinata? Vezi momentul - VIDEO

Tatiana Koberidze este insarcinata! Bloggerita a facut anuntul recent pe pagina sa de Instagram. De asemenea aceasta a publicat si un video cu reactia sotului la vestea cea mare. 

„Reactia sotului”, a scris Tatiana in descrierea postarii.

In cele din urma, Tatiana si-a surprins sotul cu noutatea in timp ce erau in pat, iar bloggerita ia dat un cadou sotului cu ocazia zilei de nastere, iar pe un bilet scria „Tata, la multi ani! Ma voi intoarce imediat. bebelusul tau”.

Iuliana Beregoi, la doar 19 ani, conduce un bolid de lux, in valoare de 100.000 de euro. E unic in Europa - FOTO

„La inceputul relatiei, Sergiu a vorbit despre copii, despre cat de mult isi doreste un copil. Am trecut peste asta foarte repede. Inainte de nunta, am avut o conversatie ca acest lucru este foarte important pentru el. Am spus, da-mi timp pana la cel putin 30 de ani. Nu vreau inainte! Dimineata mea aproape in fiecare zi incepea cu un videoclip cu glume cu copiii pe care le trimitea sotul meu. Si-a dorit foarte mult. Am aflat ca sunt insarcinata cu 10 zile inainte de ziua lui! 33 de ani, o intalnire frumoasa, si am decis ca pot sa tac in toate aceste 10 zile. Prietenii mei au spus ca sunt un erou, pentru ca nu au putut astepta o zi. Chiar vreau sa spun chiar acum”, a dezvaluit Tatiana.

Bloggerita a marturisit ca se astepta la alta reactie din partea sotului:„Si de ziua lui i-am pregatit un set atat de dragut cu inscriptia: „Tata, la multi ani! Ma voi intoarce imediat. bebelusul tau" Sincer? Desigur, ma asteptam la cel putin o lacrima. Dar aceasta este Sergiu. Si lui Sergiu ii place sa strice toate surprizele, asa cum puteti vedea in povesti. Nu am fost foarte suparata, dar acum rad atat de mult de toate astea”.

In doar cateva minute postarea a strans aproape 6 mii de aprecieri si mai multe mesaje de felicitare in sectiunea comentarii.

A cheltuit 250.000 de lire sterline sa arate ca Barbie, dar si-a dat seama ca e mai fericit daca seamana cu Ken: „Acum regret”

Tatiana Koberidze este una dintre cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova. Ea este urmarita de aproximativ 163 de mii de persoane. De asemenea ea este cunoscuta pentru stilul ei unic si o dragoste majora pentru calatorii.

Madalina Ghenea si iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, prima aparitie oficiala, la un eveniment monden. Actrita a purtat o rochie superba

Articole din aceeasi categorie