03.01.2022
Loredana Groza, escapada la munte cu "elevul" de la X Factor, Nick Casciaro! Cum s-au filmat pe partia de schi - FOTO

Loredana Groza a avut un an 2021 plin de proiecte si de aparitii televizate. Si-a impartit timpul intre studioul de inregistrari si platourile emisiunilor la care a participat, asadar este de inteles ca acum se bucura de un scurt moment de respiro.

Loredana Groza a plecat zilele trecute intr-o escapada la munte alaturi de prietenii apropiati, dar si de elevul sau, cel care a castigat competitia X Factor, Nick Casciaro.

Loredana a dorit sa le arate tuturor prietenilor de pe retelele de socializare cat de bine se simte pe partia de schi si a distribuit mai multe imagini.

Echipata corespunzator si cu un zambet larg pe buze, Loredana straluceste de fericire in imaginile distribuite pe contul personal de Instagram. 

Nick Casciaro este marele castigator X Factor, care a plecat acasa cu premiul in valoare de 50.000 euro. Acesta este un tanar de origini italiene, in varsta de 31 de ani. Nick Casciaro s-a nascut in Bolzano, Italia.  

Alex Bodi, momente pline de tandrete alaturi de moldoveanca Daria Radionova! Cum s-au fotografiat cei doi indragostiti - FOTO

Nick Casciaro are alura de fotomodel si a dezvaluit ca a practica sport inca de cand era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheata sau pe role si nu numai. Se considera o fire atletica si sportiva si adora muzica.

Nick Casciaro se iubeste cu o italianca superba, pe care o cheama Maria Sacchi si careia i-a promis ca o ia de sotie daca va castiga X Factor. Maria si-a aratat sprijinul fata de iubitul ei prin postarile pe care le-a facut pe Instagram, de-a lungul concursului. Si in marea finala i-a transmis un mesaj emotionant. Iata ca a fost cu noroc. 

Emilian Cretu va avea un copil in noul an? „In 2022 vreau sa fac un copil cu ajutorul unei mame-surogat. Simt ca va fi fetita si impreuna o sa ne mutam la casa noua, una la sol” - VIDEO

A fost desemnat „Cel mai frumos barbat de pe planeta”! Vezi cum arata tanarul, in varsta de 25 de ani - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie