03.01.2022
A fost desemnat „Cel mai frumos barbat de pe planeta”! Vezi cum arata tanarul, in varsta de 25 de ani - FOTO

Modelul si actorul Paing Takhon a fost desemnat cel mai frumos barbat din lume. In prezent el se afla in inchisoare.

Doua stiri mondiale au aparut deodata legate de viata actorului si modelului Paing Takhon, in varsta de 25 de ani. El a fost condamnat saptamana aceasta la trei ani de inchisoare pentru ca a participat la proteste politice in sprijinul unei lovituri de stat din Myanmar. Si in aceeasi zi, a fost desemnat „Cea mai frumoasa fata a anului 2021”. Takhon a fost arestat in aprilie, anul acesta, dupa ce a sustinut public protestatarii pe retelele de socializare.

Care sunt operatiile plastice pe care si le-a facut Kylie Jenner la corpul sau si cat au costat acestea - FOTO

Modelul a castigat faima mondiala la inceputul anului 2021 si a devenit faimos pe web drept „cel mai tare calugar” - apoi a jucat deja in diverse filme si seriale de televiziune in orasul sau natal.

Alex Bodi, momente pline de tandrete alaturi de moldoveanca Daria Radionova! Cum s-au fotografiat cei doi indragostiti - FOTO

Titlul de „Cel mai frumos barbat de pe planeta” i-a fost acordat datorita ratingului TC Candler, care publica liste beauty din 1990. Apropo, pe locul doi, anul acesta, a fost actorul Chris Hemsworth.

Poate ca numirea laica a arestatului Paing va contribui la cresterea gradului de constientizare a problemei in Myanmar, unde peste 7.000 de persoane au fost retinute si peste 1.000 au fost ucise in proteste din februarie 2021.

Articole din aceeasi categorie