03.01.2022
Alex Bodi, momente pline de tandrete alaturi de moldoveanca Daria Radionova! Cum s-au fotografiat cei doi indragostiti - FOTO

Alex Bodi si Daria Radionova sunt din ce in ce mai fericiti, astfel ca nu ezita sa demonstreze tuturor cat de bine merge relatia lor. Cei doi au petrecut noaptea dintre ani impreuna, insa se pare ca distractia continua, astfel ca posteaza diferite fotografii, una mai romantica si plina de tandrete ca alta. Iata cum s-au pozat recent indragostitii!

Alex Bodi are ganduri din ce in ce mai serioase cu Daria Radionova! Cunoscutul afacerist nu ezita deloc si pleaca ori de cate ori are timp liber la iubita lui, asta pentru a petrece momente pretioase impreuna si a se bucura unul de compania altuia.

Alex Bodi, momente pline de tandrete alaturi de Daria Radionova! Cum s-au fotografiat cei doi indragostiti / FOTO

Emilian Cretu va avea un copil in noul an? „In 2022 vreau sa fac un copil cu ajutorul unei mame-surogat. Simt ca va fi fetita si impreuna o sa ne mutam la casa noua, una la sol” - VIDEO

Alex Bodi, momente pline de tandrete alaturi de Daria Radionova! Cum s-au fotografiat cei doi indragostiti / FOTO
Alex Bodi, momente pline de tandrete alaturi de Daria Radionova! Cum s-au fotografiat cei doi indragostiti / FOTO

Xenia Sobchak - fara inhibitii pe Instagram! A renuntat la costumul de baie si s-a lasat fotografiata complet goala: „Fundul tau va fi discutat de toata tara” - FOTO

Recent, iubita celebrului afacerist a postat mai multe poze in ipostaze romantice cu Alex Bodi. Desi au trecut printr-o despartire anterior si parea ca si-au refacut vietile si nu ar mai putea fi nimic intre ei, s-au reintors unul la celalalt, semn ca dragostea dintre ei este foarte mare.

Fanii au fost in extaz cand au vazut multimea de poze cu ei din mediul online, astfel ca nu au putut trece peste fara a lasa o apreciere sau o reactie.

Alex Bodi, familist convins!

Ei bine, desi a avut parte de un trecut tumultuos, din doua relatii, afaceristul are doua fetite pentru care ar face orice. Nu o data, ci de foarte multe ori, a demonstrat ca este un tata devotat care se implica trup si suflet in creseterea micutelor sale.

Daca aproape zilnic este vazut cu fiica cea mica pe care o are cu Iulia Salagean, anul nou l-a petrecut cu cealalta, pe care o are dintr-o relatie anterioara, astfel ca i-a facut toate poftele si a petrecut timp de calitate alaturi de ea.

Cine e barbatul alaturi de care Anamaria Prodan s-a afisat de Revelion. Primele declaratii: „Viata mea merge inainte frumos”

Articole din aceeasi categorie