24.01.2022
Lista vedetelor din Romania care au fost batute de iubitii lor. Experientele dureroase le-au marcat intreaga viata - FOTO

Din pacate, au fost victimele violentei domestice. Ele sunt vedetele care au fost bautute de partenerii lor.

Iubirea si promisiunile de la inceputul relatiei au fost umbrite de bataile la care au fost supuse. Nume importante din showbizul romanesc au trait experiente de-a dreptul dureroase, de la cei care le promiteau iubire si fericire.

Bianca Dragusanu, Alexandra Stan sau Ioana Filimon sunt unele din numele de pe lista vedetelor batute de iubiti. Cei care le promiteau iubirea vesnica le-au oferit, in schimb, durere si vanatai.

O idee neobisnuita pentru o cafenea din capitala. Numele tenismenului Radu Albot apare pe o prajitura. Vezi cum arata aceasta: „I-am spus ca ii promit un tort cu fiecare victorie a sa” - VIDEO

Vedete din Romania care au fost batute de iubitii lor
Bianca Dragusanu a socat pe toata lumea in momentul in care a publicat imagini cu ea batuta pe contul de social media. S-a hotarat sa faca publice imaginile, iar foarte multe femei s-au regasit in situatia vedetei.

„Aseara am avut ceva remuscari in urma postarilor pentru ca nu imi doream deloc sa ma revad in ipostaza aceea. Faza e ca am primit foarte multe mesaje pozitive de la oameni care ma iubesc si m-au felicitat ca am avut curajul sa imi asum aceasta parte a vietii mele, care nu a fost una deloc placuta. Intre timp s-au schimbat niste lucruri. Eu stiam ca din momentul in care voi posta aceste lucruri e ca si cum am deschis o cutie a Pandorei si in urma postarilor mele voi primi si raspunsul. Asadar, exact asa cum era de asteptat, am primit si confirmarea faptului ca am deschis cutia Pandorei si ca va incepe un soi de telenovela in care va trebui sa demonstram lucruri. Adevarul iese intotdeauna la iveala.”, a spus Bianca Dragusanu la vremea aceea.

La volan pentru a doua oara in 28 de ani! Jennifer Lopez isi invinge temerile, a indraznit sa se urce la volanul luxosului sau Bentley - FOTO

Alexandra Stan a fost batuta de iubitul care era si impresarul ei
Un eveniment tragic a fost cel prin care a trecut artista Alexandra Stan. Aceasta a fost batuta de Marcel Prodan, iubitul impresar de la acea vreme. Vedeta a fost gasita pe marginea unui drum national din Constanta. L-a dat in judecata pe agresorul ei. Marcel Prodan a fost condamnat la sapte luni de inchisoare cu suspendare si la plata de 25.000 de euro, daune morale.

„A inceput sa ma injure si sa dea in mine. Tin minte doar ca eram ca un caine batut si am incercat sa fug, cred ca avea 80 la ora si am tras de volan, am incercat sa trag frana de mana. Am vrut sa cobor din masina pentru ca eram deja plina de sange. Eram in dreapta si tot imi dadea cu pumnul. Cand a oprit masina, am coborat si am alergat pe mijlocul strazii.”, a spus artista

Ioana Filimon a fost agresata fizic de iubitul turc

Ioana Filimon a avut o relatie cu un barbat turc, care a devenit agresorul ei. Ce a povestit vedeta.

„Nu accept ca un barbat sa agreseze o femeie, dar si eu am avut parte de asta. Eu nu am reactionat ca nu am constientizat ca mi se intampla mie. El nu a avut niciodata un motiv intemeiat. O femeie nu merita sa fie batuta sau agresata verbal (…) Am avut si vanatai si am avut nevoie si de ingrijiri medicale, din pacate.”, spunea vedeta acum ceva timp.

„Toata lumea va afla ce nesimtita este!” Georgina, facuta praf de rude: „I-am scris lui Ronaldo: 'Ai cea mai rea femeie. Cauta-ma, iti dau detalii!'”

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie