24.10.2022
Lia Taburcean - sedinta foto indrazneata! Vezi cum a pozat interpreta in ultimul trimestru de sarcina - FOTO

Pe data de 25 iulie 2022, chiar de ziua sa de nastere, Lia a anuntat in mediul online ca este insarcinata pentru a doua oara.

La 3 luni de atunci, interpreta a organizat o sedinta foto in care a aratat fanilor ei burtica sa bine conturata, iar pozele de la sedinta au fost publicate pe pagina sa de Instagram.

O reteta usoara, insa foarte delicata! Afla de la chef-ul Petru Chicu cum poti pregati piept de curcan in sos de fructe de padure in doar 20 de minute - VIDEO

In imagini Lia a avut mai multe tinute, insa una dintre ele a fost ceva mai indrazneata, deoarece a purtat pe ea doar lenjerie intima si un trench.

„Esti superba”, „WOW, ce frumoasa”, „Super sexy mama”, „Te iubesc, fetita. Sarcina usoara”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a imaginilor.

Cand Emilian Cretu va deveni tatic? Cum raspunde actorul - VIDEO

Totodata, interpreta a mentionat in descrierea pozelor: „Mama este inceputul tuturor inceputurilor.”

Lia Taburcean este o interpreta din Republica Moldova. In anul 2016 a devenit cunoscuta dupa ce a lansat piesa: „La nunta asta”.

Fii prietenos cu natura si economiseste bani cu ajutorul scutecelor reutilizabile! Afla de la reporterul PRO TV, Cristina Gonta cat de usor este sa le folosesti si sa le intretii: „Undeva 12 mii de lei ar fi trebuit sa cheltui pana acum” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie