03.04.2023
Lia Taburcean, protejata de talismanul pe care i l-a daruit soacra ei! Interpreta a facut dezvaluiri sincere despre relatia ei cu mama sotului - VIDEO

Lia Taburcean, a spus detalii nemaistiute despre relatia dintre ea si soacra ei, intr-un podcast de suflet la Titania.

Lia Taburcean a venit in studioul Titaniei cu un talisman de la soacra ei, aceasta a marturisit ca: „Mi-a trebuit ceva timp pana sa nu mai am asa discutii in familie, ca sa stau foarte bine cu soacra mea si ca sa intelegi multe momente, deci uite eu stau cu Talismanul Sfant de la soacra mea, pe care ea mi l-a dat si mi-a spus ca oriunde mergi ia-l cu tine. Nu am acum curaj sa ii reprosez sotului meu ca uite spune-i mamei tale ca trebuie asa sa faca. Eu acum am curaj sa ii spun direct, uite mama asa si asa. E foarte greu, asta e o problema foarte mare, soacra mea nu e foarte bagacioasa in relatia noastra, o fost momente la inceput, dar acum fiecare isi stie locul lui. Mie imi place ca soacra imi spune am gatit asa gustos, hai vino, hai sa mancam, hai sa facem.”

„Aceste lucruri de-ai reprosa lui, nu este o normalitate, asta inseamna ca nu esti pregatita pentru o relatie, iar eu atunci cand eram cu fostul sot nu eram pregatita. Si ma descurajam si mai mult cand il vedeam si pe el nepregatit.”

„Daca as fi avut mintea de acuma atunci sa stii ca spuneam asa, o zi buna, sa stii ca sunt o femeie independenta si o sa ma descurc, nu vreau sa imi pierd timpul cu tine, nu vreau sa pierd anii, nu vreau sa imi pierd fericirea, nu o sa ma incurce cu nimic copilul acesta, ba o sa ma faca mai puternica. Sa stiti ca o relatie toxica, nu este okay, trebuie sa fii curajoasa, sa te stii a aprecia, sa stii ce vrei sa faci in viata asta, sa fii bine pusa pe picioare emotional.”

Un membru nou in familia Chistol! Vezi ce a publicat bloggerita pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Lia Taburcean este o interpreta din Republica Moldova. In anul 2016 a devenit cunoscuta dupa ce a lansat piesa: „La nunta asta”.

„Eu am fost tentata o perioada sa vad ce e asta bulimia”. Ginia vorbeste deschis despre coplexele sale - VIDEO

Vezi clipul video integral aici:

„Cred ca am sa alerg pana o sa cad”! Marcela Paladi - tanara care nu lasa mainile in jos si continua sa-si urmeze visele. Unde se vede peste 10 ani fata care a ramas fara picioare dupa ce a fost prinsa intre doua autoturisme - VIDEO

Articole din aceeasi categorie