03.04.2023
„Eu am fost tentata o perioada sa vad ce e asta bulimia”. Ginia vorbeste deschis despre coplexele sale - VIDEO

Interpreta Ginia, invitata fiind la podcast-ul Titania, a vorbit despre complexele ei.

Ginia, interpreta care vorbeste deschis despre complexe, aceasata a dezvaluit in podcast la Titania ca: „Mie mi s-a spus ca sunt grasuta, plinuta si eu nu am spus asta la camera, am spus ok. Am inceput sa slabesc foarte prost, prin metode foarte proaste. Eu am fost tentata o perioada sa vad ce e asta bulimia. Asta este atunci cand mananci foarte aiurea, cand poti sa iti provoci si voma. Insa foarte rapid mi-am dat seama ca asta e o prostie, dar totusi nu se schimba nimic, ri cu asta ori fara asta. Acum am slabit cateva kilograme si din simplul fapt ca am constientizat ca eu nu sunt grasa. Eu ma uit in oglinda si eu zic ce-mi place ce vad. Odata ce am luat pozitia asta, pai mananc atunci cand imi e foame si atat cat imi e foame. Insa sa ajungi la etapa asta e foarte greu si oarecum cam asta fac si incetisor slabesc.”

Mama avocatului Teodor Carnat a implinit 80 de ani! Vezi cum a fost felicitata femeia de catre familie, dar si cat de mult s-a emotionat - VIDEO

„Eu spre exemplu am bolfele mari si pot sa vorbesc cu cineva si daca eu am intiparit in creier tare acest complex atunci eu pot sa ma gandesc, da oare tu nu te gandesti ca eu sunt bolfoasa. Pai pe langa faptul ca eu iti transmit un mesaj, eu iti transmit si gandul asta, ca eu cred despre mine ca sunt bolfoasa si tu fara sa vrei neaparat, o sa crezi ca eu sunt bolfoasa. Iar in momentul in care eu ma impac cu aceasta trasatura specifica, eu acum spun ca astia sunt ai mei si eu atat de tare ii iubesc, ca ma uit in oglinda la mine si ii admir. Chestiile care doar social se considera urate, atunci ele sunt o prostie.”

Fiind intrebata de ce se teme cel mai mult, Ginia a marturisit ca: „Cred ca cel mai tare ma tem de dragoste, da anume de dragostea aia sincera, care sa nu fie de fapt o chestie falsa. Nu stiu cum sa redau dar cred ca asta este cea mai mare frica a mea. Sa nu cumva sa ma paraseasca si eu sa iubesc foarte mult. Eu am foarte multa dragoste de dat, foarte multa, eu sunt ca un ocean plin de iubire si am impresia ca daca o s-o dau persoanei gresite si nu o sa primesc inapoi acelasi feedback o sa ma rup in doua. Iar cest lucru ma opreste asa de tare, ma opreste in interactiunile care au potential de a nu fi doar prietenii. Adica in momentul in care vorbesc cu un baiat si observ ca se intampla ceva in sufletul meu, eu atunci zic gata, stop.”

„Cred ca am sa alerg pana o sa cad”! Marcela Paladi - tanara care nu lasa mainile in jos si continua sa-si urmeze visele. Unde se vede peste 10 ani fata care a ramas fara picioare dupa ce a fost prinsa intre doua autoturisme - VIDEO

„Nu stiu de unde e frica aceasta a mea asa de mare. Desi, mama mereu m-a sustinut si si-a aratat mereu iubirea fata de mine, tata mai putin. Iar din cauza aceasta poate n-am prea vazut cum se manifesta iubirea asta din partea genului masculin la o varsta mai mica, acum ar putea sa aiba unele repercusiuni. Dar e ciudat ca timpul trece si se schimba si atitudinea din partea lui. Acum tata a devenit foarte plangacios, de multe ori isi arata acum prea multa iubire. Tare sunt curioasa cum o sa fie totul cand o sa ma indragostesc si eu ma gandesc la o familie, la viitor.”

Ginia este o interpreta din Republica Moldova care si-a inceput cariera muzicala acum 2 ani. Piesa sa de debut se numeste „Ginia - La La La”.

Vezi clipul integral aici:

Articole din aceeasi categorie