03.04.2023
„Cred ca am sa alerg pana o sa cad”! Marcela Paladi - tanara care nu lasa mainile in jos si continua sa-si urmeze visele. Unde se vede peste 10 ani fata care a ramas fara picioare dupa ce a fost prinsa intre doua autoturisme - VIDEO

Viata ei a tras o linie si s-a impartit in pana la accident si dupa. Un amalgam de emotii, ping-pong de ganduri, intrebari, dar si o transformare incredibila. Prin toate a fost nevoita sa treaca Marcela Paladi, tanara cara a ramas fara picioare dupa ce a fost prinsa intre doua autoturisme. Este frumoasa, curajoasa si optimista, dar ce ganduri o coplesesc atunci cand ramane singura cu sine, afla chiar de la ea, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebata de catre Olga Tapordei daca a fost mereu atat de puternica si curajoasa, Marcela a raspuns: „In principiu, eu mereu am fost persoana aia pozitiva si optimista. Asta o pot confima cei dragi, o pot confirma parintii, prietenii, intreaga familie. Cand vezi moartea cu ochii, dar cauti viata sa o apuci de mana apar in tine niste valuri de curaj de care credeai ca nu esti in stare. Acceptarea cred ca este cel mai important pas. Cum a venti acceptarea a venit si curajul din urma.”

Vorbind despre acceptare, Paladi a recunoscut: „Eu doar nu am avut de ales. Am avut doua optiuni, fie eu ma ridic si pot sa ajut si alti oameni care sunt in situatii la fel critice, fie eu nu accept si decad in toate sensurile posibile. Eu am spus ca stiu ce am de facut pe acest pamant, doar sa raman in viata. Pot sa spun sigur ca urmatorii mei pasi vor fi ca sa ajut si alti oameni, in special oamenii cu grad de invaliditate pentru ca eu stiu deja ce inseamna toata povestea asta.”

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost si sora Marcelei, Livia, care a mentionat ca toata aceasta perioada a fost dificila, dar nu imposibila. „A fost dificil mai ales cand Marcela era in spital. Am vrut sa petrec cat mai mult timp cu Marcela, dar totodata oamenii voiau sa stie, voiau sa ne sustina absolut cu toate. A fost greu, dar nu imposibil. Eu cred ca ce a fost mai greu noi am trecut.”

Georgina Rodriguez, declaratii picante despre relatia cu Cristiano Ronaldo - FOTO

Marcela Paladi stie sigur si care ar fi primul lucru pe care l-ar face atunci cand o sa poata sa mearga din nou. „Cred ca am sa alerg pana o sa cad. Nu stiu din care colt al orasului am s-o apuc, dar am sa aleg pana n-o sa mai pot. Imediat ma inscriu si la dansuri inapoi, asta nici nu se pune in discutie. Cand eram pe patul de spital, m-am trezit si primul lucru a fost sa cer mancare. Dupa am spus sa anuntam parintii si tot in timpul asta ma gandeam care profesor ar putea sa ma ajute. Eu sunt in viata si asta conteaza, restul sunt doar mici neplaceri”, a spus tanara.

La intrebarea „Cine este omul Marcela Paladi?”, acesta a raspuns: „Marcela Paladi pana la accident era persoana care foarte mult visa, e o fata firava, foarte emotionala, prietenoasa. Sunt omul care doreste sa ajute si alte persoane. Marcela era omul care foarte mult muncea. Sunt o persoana energetica.”

Inainte de accident Paladi locuia in Franta alaturi de fostul ei sot, insa din cauza neintelegerilor a decis sa divorteze. „Pe cale amiabila am ajuns la concluzia de a merge pe drumuri diferite s-o apucam.”, a povestit ea.

Tatiana Heghea, vacanta in Italia alaturi de sot si fiul cel mic. Ce imagini a publicat interpreta - FOTO

„In prima zi de judecata toata tremuram. Nu stiam la ce sa ma astept de la mine cand il voi vedea pe dumnealui. Cand l-am observat, cand a vorbit toate momentele din aceas seara mi-au aparut instantaneu in cap. In sala de judecata emotiile au pus putin stapanire pe mine. Imi era si cald si frig, exact ca in ziua accidentului. La un moment am luat situatia in maini, m-am linistit si am mers mai departe.”, a mentionat Marcela Paladi despre emotiile pe care le-a simtit cand l-a vazut pe cel care a produs accidentul.

Articole din aceeasi categorie