03.04.2023
Un membru nou in familia Chistol! Vezi ce a publicat bloggerita pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Bloggerita Ella Chistol si-a pus pe jar urmaritorii de pe Instagram, aceasta alaturi de sotul si fiicele lor au organizat un altfel de gender party. 

In primul videoclip publicat de bloggerita pe Instagram, toti patru erau imbracati la patru ace si au spart balonul care ar trebui sa le arate cine este noul membru al familiei lor.

Chistol i-a lasat pe urmaritori cu semne de intrebare, fiindca, au schimbat fonul in video, in alb-negru, astfel, nu s-a inteles ce culoare e confetty-ul.

Azi dimineata Ella a publicat pe Instagram un video, in care arata cine este noul membru in familia lor. Ei au luat o pisica.

Internautii au venit cu mesaje de felicitare: „Felicitari cu noul membru al familiei voastre!”/ „Speram Emma sa nu o ia cu ea la gradinita in loc de fusta”/„Pisica, cea mai buna alegere!”, etc.

Nina Cretu - noi imagini din Bali in sandale de peste o mie de dolari! Vezi ce i-au scris internautii: „Cum ai putut merge dupa ce ti s-au udat pantofii?”

Mihaela Chistol, cunoscuta in mediul on-line ca Ella Chistol, este o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de peste 150 mii de urmaritori. Aceasta este casatorita cu Andrei Chistol si impreuna ei au doua fete, Andreea si Emma.

Articole din aceeasi categorie