06.07.2024
Laura Cosoi se pregătește de naștere. Cum se simte actrița: „Nu-mi vine să cred” - FOTO

Laura Cosoi a împărtășit cu fanii săi bucuria și emoția de a se pregăti să aducă pe lume cel de-al patrulea copil. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat un videoclip în care dezvăluie pregătirile pentru momentul nașterii și a transmis un mesaj emoționant.

În clip, Laura Cosoi a aranjat toate lucrurile necesare pentru maternitate pe o canapea, exprimându-și emoția că momentul mult așteptat a sosit în sfârșit. „Mă uit la lucrurile întinse pe canapea și nu-mi vine să cred că a venit momentul ăsta. Eu și bebelușul ne pregătim pentru marea întâlnire!”, a transmis Laura Cosoi.

Moldoveanca ce impresionează! Emoțiile Olgăi Țapordei după ce a escaladat cel mai înalt vârf din America de Nord - FOTO/VIDEO

Vedeta a dezvăluit că nu a luat prea multe lucruri în bagaj, deoarece primește tot ce are nevoie de la maternitate. Ea a optat pentru câteva obiecte cu valoare sentimentală și altele utile. Actrița a împărtășit sfaturi pentru mamele care se pregătesc pentru naștere, amintind de importanța unei pompe personale de alăptat.

„Nu-mi iau cine știe ce în bagaj, pentru că primesc tot ce am nevoie de la maternitate. Iau doar câteva lucruri cu valoare sentimentală și alte câteva foarte utile. Trage și tu cu ochiul în bagajul meu, poate te inspiră, mai ales dacă ești la prima naștere. Spre exemplu, când am născut-o pe Rita, mi-ar fi plăcut să mă sfătuiască cineva să îmi iau la mine pompă personală de alăptat, pentru că în maternitate te învață să o folosești și, pe lângă asta, e un obiect intim. Dragi mămici care vă pregătiți pentru acest moment, dacă vreți să mă întrebați ceva, vă rog să-mi scrieți și vă răspund cu cea mai mare plăcere aici!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

La un pas de moarte! Povestea Victoriei Postolache, moldoveanca care a căzut într-o prăpastie la munte, în Italia: „Pentru mine a fost o renaștere...” - VIDEO

În scurt timp, Laura Cosoi va deveni din nou mamă. Actrița așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge în brațe copilul. Vedeta a vorbit despre cum se simte acum, aflată în ultimul trimestru de sarcină.

„Sunt ok, sunt zile bune, zile mai rele, astăzi a fost o zi mai bună din punct de vedere fizic, adică nu chiar m-a dovediat așa de mult căldura, așa cum s-a întâmplat acum o săptămână, două”, a declarat Laura Cosoi pentru Antena Stars.

Laura Cosoi a continuat să fie activă pe parcursul sarcinii și să se implice în tot soiul de proiecte profesionale.„Azi am avut o filmare, lucrez și la un proiect, pun voci pentru un desen animat, am zile cu înregistrăzi, așa că sunt în activitate. Soțul e și el foarte aglomerat, așa că sunt bunicii alături de noi. Câteva zile stau cu noi”, a adăugat Laura .

Sanda Onica a lansat piesa „Numai în Moldova”. Cum sună noua melodie a interpretei: „Noi suntem dintr-un sat, de la...” - VIDEO

De asemenea, Laura Cosoi a adăugat faptul că fiicele ei, Rita, Vera și Lara, abia așteaptă ca familia lor să se mărească.

„Fetițele sunt foarte dulci, încontinuu stau și mângăie burtica și îl pupă pe bebe. Mereu întreabă cât mai durează, sunt foarte nerăbdătoare. O să am filmări pentru Vacanță de vedetă imediat în august, deci cum am născut, sun, ca să programez platoul pentru filmări”, a completat Laura Cosoi pentru sursa citată. 

Articole din aceeasi categorie