06.07.2024
Sanda Onica a lansat piesa „Numai în Moldova”. Cum sună noua melodie a interpretei: „Noi suntem dintr-un sat, de la...” - VIDEO

Interpreta Sanda Onica a lansat o nouă piesă care se numește „Numai în Moldova”. Pentru compozitia sa nouă, artista a prezentat și un videoclip oficial, publicat pe canalul său de Youtube. 

Sanda Onică și-a prezentat noua melodie și videoclipul oficial la aceasta, pe canalul său de Youtube.

O seară în parc, festivalul plovului și petreceri până-n zori. Ce să faci în acest weekend

De asemnea, interpreta a postat o secvență din noua ei melodie pe pagina ei de Instagram, iar în descriere a menționat că așteaptă părerile celor care i-au îndrăgit muzica.„Am lansat piesa nouă cu videoclip! Haideți, cu cât mai multe aprecieri și aștept părerile voastre în comentarii”.

„Eu n-am crescut la Chișinău / Da' într-un sat de l-avioane/ Pe tata aici toți îl știau/ Că repara la toți magnetofoane”, sunt câteva dintre versurile pe care le cântă Sanda. 

Violonistul Corneliu Botgros a împlinit 49 de ani! Ce mesaj emoționant a primit de la tatăl lui: „Mama ta ți-ar fi spus același lucru...” - FOTO

În secțiunea de comentarii, internauții au venit cu mesaje de felicitare. „Succese în continuare și așteptăm și alte piese minunate ca și aceasta!”, „Felicitări Sanda!”, „Felicitări cu lansarea piesei, tare bine a ieșit, energic si vesel”, „Noi suntem dintr-un sat de la avioane, sănătate și realizări frumoase în continuare!”.

Zodiacul vedetelor! Ele sunt persoanele publice din Moldova născute în zodia Rac - FOTO

Sanda Onica este o interpretă din Republica Moldova. Artista este activă și pe Instagram, unde are o comunitate de peste 5 mii de urmăritori. 

SURSĂ FOTO: Instagram/ sandaonicamusic

Articole din aceeasi categorie