13.09.2022
La TV este o adevarata lady, iar cand are zile libere, o vedem cu totul altfel! Afla care este hobby-ul Vladei Mardari, dar si de ce il prefera: „Aduce o multime de placeri...” - VIDEO

Prezentatoarea iSanatate, Vlada Mardari, a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a discutat despre hobby-urile sale, despre munca in calitate de prezentatoare si cum a schimbat-o emisiunea iSanatate. De asemenea, femeia a povestit cum si-a petrecut vara si cu cine.

Cand danseaza, este mai senzuala, cand e pe motocicleta - e mai baietoasa, iar la emisiune, Vlada Mardari a venit ca o adevarata doamna. Cu toate acestea, potrivit Vladei, chiar daca look-urile sale sunt mereu diferite, in suflet ea este aceeasi mereu. „Eu sunt eu in orice ipostaza. Eu consider ca am aici tot felul de personalitati, care se manifesta diferit in functie de oamenii si circumstantele care ma inconjoara. Cred ca fiecare femeie are asta”. 

Traieste emotii noi, de nedescris! Mihaela Tabura - primul si cel mai induiosator interviu dupa ce a devenit mama pentru prima oara: „Imi este destul sa-l privesc pe Mihaita si imi trece toata oboseala”

Vlada are un hooby - un sport care se numeste hard enduro „Aduce o multime de placeri. Este un sport in care trebuie sa fii super implicat. Este si un pericol, insa pericolul e ca poti cadea de pe motocicleta. De asta si este un echipament complex. Exista foarte multe protectii. Nu este atat de periculos pentru viata”.

„Eu nu fac nici pe departe lucruri care ma pun in pericol. Eu sunt foarte atenta, il am pe sotul meu alaturi care este foarte atent. Eu doar merg pe motocicleta, eu nu fac trucuri”, a adaugat femeia. 

Scopul sau si a sotului sau, Tudor, este de a explora cat mai multe locuri frumoase din Moldova. „Noi avem asa o traditie, duminica, daca e zi frumoasa, mergem si exploram Moldova. Vedem locuri frumoase”. 

Atunci cand ii da lectii de enduro, Tudor este mai dur si mai sever cu Vlada. „Eu cred ca el percepe acest sport super responsabil. El ia la modul foarte serios totul, inclusiv aceasta experienta cu mine. In rest noi avem o relatie de parteneriat, de prietenie, intelegere, armonie. Avem multe similaritati in felul de a gandi, suntem pe aceeasi unda”. 

Este prima interpreta din Moldova si Romania care si-a decolorat sprancenele si nu regreta acest lucru! Afla ce a povestit Dara despre aceasta experienta a sa: „A fost atat de interesanta senzatia cand m-am vazut prima data fara ele”

Jumatate din vara anului 2022, Vlada, sotul sau si fetita lor au petrecut-o la mare. „Am fost in Egipt pe o saptamana, apoi am decis sa mergem in Grecia pe o luna. Noi in general mereu avem o vacanta activa. Am fost acolo si cu prietenii, si cu parintii, si cu fetita. In plus, mereu mergeam la plaje noi. Si am mai lucrat. Ceea ce se poate de facut la distanta, am facut”. 

Dupa o pauza de 7 ani, Aliona Moon a revenit in atentia publicului! Afla care este motivul din cauza caruia interpreta a renuntat pentru o perioada atat de lunga la muzica: „Din acest motiv am incetat sa apar la concerte si evenimente” - VIDEO

Vlada este o persoana extroverta si ea iubeste sa isi impartase emotiile cu urmaritorii sai de pe Instagram. „Sunt locuri frumoase cu care as vrea sa ma impart. Eu sunt o persoana deschisa. Mie imi place sa discut cu oamenii, sa interactionez”.

Fiind prezentatoarea emisiunii ISanatate, Vlada este mult mai responsabila de ceea ce mananca si de stilul sau de viata. „Eu mereu sunt pentru echilibru. Eu cred in regula 80-20. 80% sa fie cat mai sanatos, iar 20% sa iti permiti ce iti doresti. Nu merg in extreme. Insa afland din cadrul emisiunii multe sfaturi, multe chestii care ma ajuta in viata mea, eu implimentez totul”. 

Articole din aceeasi categorie