12.09.2022
Este prima interpreta din Moldova si Romania care si-a decolorat sprancenele si nu regreta acest lucru! Afla ce a povestit Dara despre aceasta experienta a sa: „A fost atat de interesanta senzatia cand m-am vazut prima data fara ele”

Acum un an si ceva, pe data de 9 ianuarie 2021, cunoscuta interpreta de la noi, Dara, si-a decolorat sprancenele pentru videoclipul piesei „Tentatii”.

Dupa o lunga perioada de timp de la schimbarea sa de look, Dara a vorbit despre acest subiect pe pagina sa de Instagram. „Cred ca nu mai pot sa ignor subiectul. Intr-adevar, am fost prima care am facut-o. Raluca Nietk a venit cu acesta idee pentru clipul „Tentatii”, filmat in ianuarie 2021.”

„A fost atat de interesanta senzatia cand m-am vazut prima data fara ele. Efectiv am inteles ca asta sunt eu.”, a adaugat artista.

Pentru prima data, in cadrul prezentarii noiii colectii a brandului Tommy Hilfiger au defilat barbati de dimensiuni si varste non-model - FOTO

De asemenea, Dara a recunoscut ca in acea perioada era criticata pentru felul in care arata, insa ei nu-i pasa acest lucru. „Cam cati oameni credeti ca imi ziceau ca e foarte ciudat si ar trebui sa nu mai fac asta vreodata? Eu cam asa reactionam la toate parerile necerute.”, a mentionat interpreta, publicand si o imagini in care rade.

Jennifer Lawrence, la primul eveniment public dupa nastere! Vezi cat de bine arata actrita - FOTO

In cele din urma, vedeta a inteles un lucru: „Asa stau mereu lucrurile cu chestiile care vin un pic inainte ca asta  sa devina popular. Sunt putini oameni care isi asuma sa arate atfel decat frumos, perfect, in trend.”

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Articole din aceeasi categorie