09.12.2022
La Gala Fashion VIP s-au oferit premii celor mai remarcabile personalitati de la noi! Vezi cine a aparut pe coperta revistei in acest an, dar si cine sunt cei mai de succes oameni din tara - VIDEO

De 22 de ani, traditional la sfarsit de an revista Fasion VIP organizeaza Gala Premiilor de Excelenta, premii oferite celor mai remarcabile personalitati din tara noastra din diferite domenii. Artisti, oameni de afaceri, scriitori, aseara revista i-a desemnat pe cei mai buni. Pe langa premii si aprecieri oaspetii au avut parte de invitati speciali si multa muzica buna. Cine apare pe coperta revistei si care sunt cele mai de succes personalitati din tara, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

Muzica buna, gustari alese, invitati speciali si spirit de sarbatoare, asta a fost atmosfera la cea de-a 22-a Gala a Premiilor de Excelenta oferite de revista Fashion VIP.

Feminina, sensibila si naturala, asa apare Natalia Barbu pe coperta aniversara a revistei. 

„Am vrut sa incercam si asa o alta latura a mea, asa mai pastelata, mai calma, mai feminina. Si uite ca s-a potrivit foarte bine cu aceasta revista, care este de o calitate si de o valoare mare. Valentina Luchian imi este si o foarte buna prietena si in general tot ce face ea e spectaculos. Totusi face ceva de calitate, o revista de calitate, cu atat de mult frumos”, Natalia Barbu, interpreta. 

„Si totusi exista iubire”, la editia a VI-a! Cum a fost atmosfera si ce emotii au trait spectatorii la concertul de caritate organizat de fotbalistul Radu Ginsari: „Cel mai important este ca putem ajuta pe cei care sunt mai nefericiti ca noi” - VIDEO

La cei 70 de ani, Ian Raiburg s-a ales cu Premiul de Excelenta din partea revistei.

„E foarte placut ca totusi m-au chemat. Tot ce am facut in viata mea, nu am facut pentru mine. Si 70 de ani e o varsta frumoasa, asta e toamna vietii, iar toamna este un anotimp care imi place tare”, Ian Raiburg, interpret. 

Tot o cifra rotunda a facut in acest an si interpreta Valentina Cojocaru. La 75 de ani, artista a fost apreciata cu Premiul de Excelenta.

„Vreau sa va doresc multa sanatate, bucurii, fericire si sarbatori de iarna frumoase”, Valentina Cojocaru, interpreta.

Au prins-o in flagrant! Andreea Cuciuc a recunoscut ca a simtit fiorii primei iubiri: ce reactie a avut tatal ei: „El nu stia...” - VIDEO

Premiul de Excelenta a fost oferit si interpretei Ioana Capraru. De un an frumos a avut parte Constantin Moscovici. Aniversarea a 60 de ani si 40 de ani de cariera i-au adus, la fel, Premiul de Excelenta.

„Tot ce am facut in 40 de ani de creatie, concertele cu sali pline, admiratori, piese si proiecte noi si varsta frumoasa pe care o am. Si la varsta asta am emotii”, Constantin Moscovici, naist. 

„E o revista care uneste oamenii de arta, care uneste oamenii care muncesc mult pentru a crea un concept artistic de calitate. Eu impreuna cu prietena mea Oxana si impreuna cu Catalin Botezatu am fost onorati sa fim pe coperta revistei in 2017. Si ceea ce am apreciat la doamna Valentina este faptul ca ea nu este directorul care se lasa influentata de cineva. Ea invita atunci cand omul intr-adevar merita. Noi atunci am facut un produs de o calitate foarte inalta si de un impact colosal puternic. Si uite am primit o invitatie atat de spontana, gratie faptului ca ea apreciaza muzica si produsul de calitate”, Tatiana Heghea, interpreta. 

Visul ei a devenit realitate! Doina Danielean si-a cumparat un bolid de lux in valoare de peste 56 de mii de dolari. Vezi cum arata Mercedes GLE 2022 - VIDEO

Un moment special l-a avut trupa Acord. Baietii au cantat, iar invitatii nu au putut ramane la mese.

„Sunt ani buni deja in care ne intalnim, sarbatorim, petrecem. Am avut mai multe aparitii pe coperta revistei si multumim foarte mult Valentinei ca din 2016 pana in prezent a participat in promovarea formatiei Akord”, Igor Sirbu, interpret. 

Traditional seara a culminat cu un tort decorat in spiritul sarbatorilor de iarna.

Articole din aceeasi categorie