09.12.2022
Visul ei a devenit realitate! Doina Danielean si-a cumparat un bolid de lux in valoare de peste 56 de mii de dolari. Vezi cum arata Mercedes GLE 2022 - VIDEO

Si pentru ca impartaseste mereu cele mai frumoase momente din viata sa cu internautii, de aceasta data Doina Danielean a publicat pe retelele de socializare un video in care isi prezinta noua jucarie pe roti.

In filmulet aceasta este alaturi de fiica si sotul sau. Cu zambetul pe buze ea si Vasile au ciocnit doua cupe de sampanie pentru noua masina pe care au procurat-o.

„Mi-am dat seama ca inainte visam si asteptam sa se implineasca , iar acum transform visele mele in scopuri, le vizualizez continuu, muncind pentru implinirea lor! Momentul acesta l-am vizualizat de atatea ori, iar Dumnezeu a avut grija sa-mi dea chiar mai mult! Nu inceta sa visezi, anume asa, transformand visul in scop catre care sa faci pasi zi de zi. Uneori 3 pasi inapoi, alteori 10 inainte. Indrazneste! Fa-ti visul-realitate, cu mintea si apoi cu mainile tale!”, a scris Doina pe pagina sa de Instagram.

Horoscop 9 decembrie 2022. Zodia care ia o decizie cruciala pe plan amoros

Conform site-ului www.kbb.com pretul unui Mercedes GLE 2022 incepe de la 56 de mii de dolari, iar o masina complet echipata poate depasi suma de 58 de mii de dolari.

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 230 mii de urmaritori pe Instagram.

Natalia Gordienko - val de critici dupa ce a participat la festivalul de muzica „Pesnya goda”! Ce au scris internautii - FOTO

Articole din aceeasi categorie