09.12.2022
„Si totusi exista iubire”, la editia a VI-a! Cum a fost atmosfera si ce emotii au trait spectatorii la concertul de caritate organizat de fotbalistul Radu Ginsari: „Cel mai important este ca putem ajuta pe cei care sunt mai nefericiti ca noi” - VIDEO

Dupa 2 ani de pauza a revenit concertul pe versurile lui Adrian Paunescu. Un eveniment caritabil organizat de fotbalistul Radu Gansari. Cum a fost atmosfera acolo, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Sala Teatrului fara Nume s-a umplut de spectatori cu suflet mare, care au venit la eveniment cu ganduri bune, bucurosi ca pot savura concertul si contribui la un gest nobil. „Venim de departe, de la o distanta mai mare de 100 de kilometri. Venim de la Soldanesti special pentru acest concert. E o familie pe care o admir si vin cu placere sa vad ce mai organizeaza ei.”, a mentionat o spectatoare.

Pe scena au evoluat artisti indragiti, care, entuziasmati, au interpretat cantece pe versurile lui Adrian Paunescu. „Pentru mine orice eveniment caritabil este un moment de bucurie pentru ca lumea se aduna pentru o cauza nobila. M-am bucurat chiar daca este sfarsit de an si noi suntem foarte ocupati. Cel mai important este ca putem ajuta pe cei care sunt mai nefericiti ca noi.”, a spus interpretul Catalin Josan.

Momentul cand Meghan Markle face misto de protocolul regal. Ce poate sa spuna despre prima intalnire cu Regina

„Suntem in decembrie si ne apropiem de sarbatorile de Craciun. Eu sunt deja la a patra editie organizata de Radu Gansari si ma bucur ca sunt invitat. O sa cant cu cel mai mare drag cateva cantece.”, a mentionat Ion Razza, iar Patric Hanganu a adaugat: „Am ganduri frumoase, emotii pozitive, ca de obicei, pentru ca impreuna cu mai multi colegi facem in aceasta seara un lucru frumos”

Organizatorul evenimentul, fotbalistul moldovean Radu Ginsari, a marturisit ca biletele s-au vandut in timp record. „Tinand cont ca am inceput sa le vindem cu 4 saptamani inainte de eveniment, deja in prima saptama s-au vandut 20 la suta si asta ne-a bucurat foarte mult. Deja de 5 zile suntem sold out. Am mai pus 15 scaune aditionale pentru cei care m-au rugat.”, a spus fotbalistul.

El este rocker, iar ea romanciera! Afla ce i-a unit pe interpretii romani Camelia Florescu si Bela Andrasi sa faca muzica impreuna deja de 3 ani - VIDEO

In aceasta seara de suflet, in sala a fost prezenta si familia lui Radu. „A fost un concert destul de asteptat in familia noastra pentru ca sotul meu pune foarte mult suflet in el. Chiar a suferit anii trecuti cand nu s-a putut organiza din cauza pandemiei. Cum spune genericul acestui eveniment, niciodata sa nu uitam de cei mai tristi ca noi. Exista foarte multi oameni care au nevoie de ajutor si vetile carora sunt povesti, povesti nu neaparat in sensul bun al cuvantului. Am cunoscut-o pe fetita pentru care incercam sa facem lucrul asta. Este vorba despre o fetita de 8 ani cu sindromul Down si cu insuficienta cardiaca care are nevoie de o urgenta interventie pe cord. O interventie care nu costa atat de mult, dar care ii va da sansa la o viata, n-o sa zic normala ca nu e un cuvant potrivit. Copilul asta doarme pe sezute. Din cauza asta mama nu poate munci, nu poate merge nicaieri.”, a mentionat Anisoara Loghin.

Fotbalistul poarta o admiratie aparte pentru poeziile regretatului Adrian Paunescu. „Acea „Galbena Gutuie” cantata de parintii mei, m-a facut sa citesc mai mult poezia lui Paunescu si mi-a placut enorm.”, a povestit Radu.

Vesti proaste pentru fanii lui Celine Dion! Interpreta a fost diagnosticata cu o boala incurabila. Vezi despre ce este vorba

Prima editie a concertului „Si totusi exista iubire" a fost organizata in 2015.

Articole din aceeasi categorie