09.12.2022
Au prins-o in flagrant! Andreea Cuciuc a recunoscut ca a simtit fiorii primei iubiri: ce reactie a avut tatal ei: „El nu stia...” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitat interpretul de muzica populara Igor Cuciuc, care a venit alaturi de fiica sa, Andreea. Invitatii au fost provocati de catre Anisoara Loghin sa participe intr-un joc. Atat tatal, cat si fiica, au aflat lucruri noi unul despre altul. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

Artistul a venit cu o noua premiera, o piesa recent lansata, care se numeste „Sanatate, la multi ani!”. „A fost inregistrata impreuna cu Orchestra fratilor Advahov, muzica este populara, versurile sunt semnate de mine si de Alexandru Vdovicenco. E un indemn de a trai viata, o urare frumoasa. Oameni buni, viata e frumoasa, uitati vorba dusmanoasa, hai mai des sa ne intalnim, ca o viata traim”, a afirmat Igor Cuciuc. 

Odata cu sosirea sarbatorilor de iarna, a venit si timpul pentru impodobirea pomului de Craciun. „Da, noi pe 1 decembrie il punem. E o traditie, noi in fiecare an il punem asa. Si daca noi nu-l punem, eu ma supar”. 

Visul ei a devenit realitate! Doina Danielean si-a cumparat un bolid de lux in valoare de peste 56 de mii de dolari. Vezi cum arata Mercedes GLE 2022 - VIDEO

In acest an, ei isi doresc de la Mos Craciun: „Vreau sa-mi aduca multe lucruri mie. In primul rand sanatate mie si familiei. Imi doresc sa fie pace, sa fie liniste, familia sa fie unita. Nu vreau bogatii, pentru ca pentru mine singura bogatie este familia, cand aceasta este sanatoasa, cand realizez o melodie noua”, a mentionat Igor Cuciuc. „Eu sincer nu-mi doresc nimic material, nu sunt o materialista. La mine casa este plina de pantofi si haine. Cel mai mult imi doresc sa dau cu bine examenele si sa scot cate mai multe melodii”, a spus Andreea. 

In continuare, Anisoara Loghin i-a provocat pe Igor si Andreea sa joace intr-un joc care se numeste „Spune totul sau mananci iute”. Ei trebuiau sa citeasca pe rand cate o intrebare, care era sigilata si sa raspunda la ea in voce. In cazul in care nu le place intrebarea, trebuiau sa manance ceva iute. 

Igor Cuciuc: Cine canta mai bine, Igor Cuciuc sau Igor Rusu? „Igor Cuciuc”. 

Cu cine nu ai colabora niciodata? Cu toata lumea as colabora, sincer. Cu Madonna, pentru ca nu am nicio sansa”. 

Spune numele unei femei din showbizul moldovenesc cu care te-ai casatori chiar maine daca nu ai fi casatorit? Mai multe fete de la noi imi plac. Cred ca cu tine. Dar cea mai frumoasa este sotia mea oricum”.

Andreea Cuciuc: Ai trait deja fiorii primei iubiri?Da. Sunt indragostita in muzica”. 

El este rocker, iar ea romanciera! Afla ce i-a unit pe interpretii romani Camelia Florescu si Bela Andrasi sa faca muzica impreuna deja de 3 ani - VIDEO

Cine crezi ca e mai faina, Andreea Bostanica sau Iuliana Beregoi? Acus toate fanele lor o sa ma atace. Eu le respect pe ambele, le admir, imi plac ambele, dar cred ca totusi Iuliana Beregoi. M-am intersectat cu ea de mai multe ori si chiar o admir”. 

Cine striga mai tare cand se cearta, tata sau mama?Tata canta tare, dar vorbeste incet, dar mama cand se enerveaza striga mai tare”. 

Igor Cuciuc: Cat costa masina ta? La ora actuala costa vreo 25 de mii de euro”. 

Ce este peelingul facial si cand se foloseste? Specialista Cristina Mahu iti spune tot ce trebuie sa cunosti despre aceasta procedura, dar si cum ingrijim tenul dupa efectuarea acesteia - VIDEO

Care interpret de muzica populara canta cel mai prost? „Ce sunt cu intrebarile acestea? Nu pot sa spun, mai bine mananc iute decat sa spun”. 

Andreea Cuciuc: Care este piesa din repertoriul tatalui tau care nu iti place? Toate imi plac, sincer. Hai sa zic „99 de cumatri”, caci deja toti o canta”. 

Igor Cuciuc: Care este cea mai mare suma de bani primita la un eveniment? „Cred ca 2 mii de euro, la o nunta”. 

Articole din aceeasi categorie