21.03.2022
La doar 14 ani, are peste 100 de diplome si trofee castigate la diverse concursuri din lume, iar cel mai drag pentru el este cel luat in Ucraina. Oleg Spinu: „Vreau sa fie pace, sa nu fie neintelegeri intre oameni.” - VIDEO

Pe langa faptul ca merge la scoala si face ore suplimentare de canto, Oleg Spanu face surprize muzicale la diverse evenimente private. Despre cum le reueste pe toate, Oleg a vorbit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. De asemenea, tanarul interpret a spus parerea lui despre razboiul din Ucraina si cum l-a afectat pe el acest lucru.

Oleg face ore de canto cu Daniel Svet. „Imi place cum el canta si cum preda. El invata copiii sa cante perfect si profesional”. 

Dupa spusele invitatului, la orele de canto el se simte foarte bine. „Este bine. Ma simt confortabil, suntem ca niste prieteni. Cand lenevesc, ma struneste, dar in rest e foarte prietenos. Uneori am teme pentru acasa pe care nu reusesc sa le fac. Profesorul imi explica ca nu e bine asa si ca daca m-am apucat sa cant, atunci sa cant”.

„Ne-ai dat lumea peste cap! Cred ca meriti mult mai mult!”. Ucraineanul Valerii i-a ridicat in picioare pe juratii de la Romanii au Talent - VIDEO

In cadrul emisiunii Oleg a interpretat piesa „This is a man's world” al celebrului duet - Luciano Pavarotti si James Brown. Baiatul oscileaza in diferite genuri de muzica cu multa lejeritate. „Eu ma perfectionez mai mult in estrada, insa muzica populara nu o las oricum. Inca nu stiu in ce directie am sa merg, mai am toata viata inainte”. 

Intr-un filmulet de pe TikTok, Oleg s-a filmat in odaia lui, iar pe fundal putem observa multe trofee. „Le-am castigat la diverse concursuri, unde am luat diferite locuri si premii. M-am pregatit, am evoluat si am aratat tot ce am putut. Am peste 100 de diplome, dar trofee nu stiu, nu le-am numarat. Cel mai mare trofeu, la care tin cel mai mult, l-am primit la un concurs din Ucraina”. 

Pagina de Instagram a Marinei Carnat - dezactivata intentionat? Ce spune bloggerita: „Razboiul ar fi o cauza pentru care acea persoana m-ar fi blocat.” - VIDEO

Chiar daca are abia 14 ani, Oleg deja intelege ce se intampla in lume. „De la inceput mi-a fost frica, dar deja eu cred ca va fi pace si nu va fi nimic mai rau. Vreau sa fie pace, sa nu fie neintelegeri intre oameni. Mereu intre oameni a existat o neintelegere, insa eu cred ca trebuie sa depasim acest obstacol si sa fim omenosi”. 

Pe langa scoala si orele de canto, interpretul mai face si surprize muzicale la evenimente private.„Cand am timp liber eu ma duc. Oamenii ma cheama si merg. Uneori imi cer voie de la scoala ca sa ma duc”.

Recent, Oleg a mers la un centru pentru copii cu dizabilitati in orasul Rascani si a cantat pentru copii mai speciali. „M-am simtit de parca m-am trezit la viata. Am inteles ca trebuie sa fiu recunoscator ca am si mama si tata, am picioare si voce. Trebuie sa pretuiesc tot ce am si sa nu las la o parte. Trebuie sa ma rog la Dumnezeu si chiar o fac mereu. Acolo m-am simtit foarte bine, mi-a placut. Am devenit imediat prieteni cu copiii de acolo. Eu le cantam si lor le radea inima. Mi-a placut foarte mult cum a cantat un baiat Lilian, a cantat un cantec despre mama. Chiar m-a emotionat”. 

Rusia a pus viata artistilor pe STOP! Maxim Zavidia a povestit despre inchiderera retelelor de socializare, potentiale alternative si cursul vietii de acum: „Chiar ieri am incercat sa fac un live si au intrat 3-4 oameni” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie