21.03.2022
Rusia a pus viata artistilor pe STOP! Maxim Zavidia a povestit despre inchiderera retelelor de socializare, potentiale alternative si cursul vietii de acum: „Chiar ieri am incercat sa fac un live si au intrat 3-4 oameni” - VIDEO

S-a schimbat mult si viata in Rusia in ultimile trei saptamani, iar despre aceste schimbari si cum arata viata acolo a povestit in cadrul unei transmisiuni directe la O Seara Perfecta interpretul Maxim Zavidia, care este stabilit acolo.

Ca de obicei, interpretul a fost surprins in mijlocul evenimentelor. Acesta a povestit ca tocmai venise de la un post de televiziune unde a felicitat femeile cu 8 martie si urmeaza sa mearga la un concert.

Interpretul a precizat ca desi inca are acces la retelele sale de socializare, lucrurile merg mult mai complicat: „Le mai am, dar lucreaza foarte greu si cateodata chiar nu pot deloc sa deschid pagina. Secretul este VPN, o alternativa datorita careia putem deschide retelele de socializare. Este intr-adevar complicat, mai ales pentru artistii si oamenilor a caror activitate este bazata pe public.” , afirma el.

Ce surpriza a primit Kim Kardashian de la fosta logodnica a lui Pete Davidson?

De asemenea el s-a mai plans ca chiar ieri a incercat sa faca un live pe Instagram si mare i-a fost surprinderea atunci cand a vazut ca sunt conectati doar trei, patru oameni. 

La asa garderoba viseaza orice femeie! Tany Vander si-a aratat „bijuteriile” vestimentare si accesoriile luxoase - VIDEO

Artistul spune ca viata parca s-a pus pe stop pentru prietenii lui care si-au sistat intreaga activitate pe TikTok, Instagram si alte retele de socializare care de obicei le aduceau venit.

Maxim a pvoestit ca in curand se va muta pe retele de socializare ca VKontakte si Yandex Zen pentru a putea lua legatura cu urmaritorii si fanii lui de acolo.

Cu toate acestea, interpretul isi pastreaza pozitivismul cu care s-a facut remarcat de-a lungul timpului si vine cu vesti frumoase pentru public. 

Pe 15 octombrie 2022, Maxim urmeaza sa aiba primul sau concert solo, iar pe langa aceasta veste frumoasa artistul a anuntat pe o nota pozitiva ca va lansa curand si multe piese noi.

Sursa FOTO: Facebook 

Articole din aceeasi categorie