19.03.2022
„Ne-ai dat lumea peste cap! Cred ca meriti mult mai mult!”. Ucraineanul Valerii i-a ridicat in picioare pe juratii de la Romanii au Talent - VIDEO

Incearca sa isi vanda lucrarile online, a avut si o expozitie in Ucraina. A fost intr-o mare depresie. Intr-o zi, cand astepta sa intre la doctor, a venit o fata la el si au stat de vorba. El i-a povestit situatia in care se afla, iar ea i-ar fi sugerat sa deseneze, sa continue sa faca asta pentru ca asta e viitorul lui.

Apoi fata a intrat in cabinet, dupa mama lui, dar mama lui spune ca nu a vazut-o, ca nu a fost nicio fata acolo. Mama e convinsa ca acea fata a fost un inger care l-a ajutat pe Valerii sa iasa din depresie si sa continue sa deseneze.

Andra: “Vai, mi s-a facut piele de gaina. E mandrie si prejudecata! Sunt personajele din film. Este impresionant ceea ce ai facut si pe mine m-ai atins la inima pentru ca ai ales aceasta tema”. 

Din filmele hollywoodiene, direct pe scena Romanii au talent! Baietii din Echipa Risk i-au impresionat pe jurati cu cascadoriile lor - VIDEO

Mihai Bobonete: "Cred ca meriti mult mai mult! Si lumea trebuie sa iti dea mai mult tie. Ne-ai dat lumea peste cap!”. 

“E fara discutie un talent urias ce faci aici. O tehnica pe care nu am mai intalnit-o inca. Sunt realmente impresionant. Probabil ca o sa uimesti lumea intreaga. Probabil ca o sa colinzi lumea intreaga cu talentul tau”, i-a spus Andi.

Un artist de 72 de ani a convins-o pe Andra sa apese Golden Buzz-ul: "Sunt mandra si onorata...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie