11.10.2024
La ce a renunțat soția lui Valentin Uzun de dragul familiei? Ce destăinuiri a făcut interpretul: „Dacă ambii sunt înțelepți, atunci...” - VIDEO

Interpretul Valentin Uzun a fost invitat în platoul O Seară Perfectă, unde a vorbit despre relația cu soția sa, dar și despre hobby-urile lor comune.

Soția lui Valentin Uzun este mereu alături de interpret, ba chiar mai mult de atât, în ultimul său videoclip apare și ea. Interpretul a dezvăluit că aceasta este trup și suflet implicată în tot ceea ce face el: „Ea foarte mult lucrează asupra imaginii mele, lucrează în general pentru familie. Noi suntem un tot întreg și de la asta primesc și eu o mare plăcere, și-i mulțumesc foarte mult pentru ceea ce face”.

Cumetrie în showbizul moldovenesc! Corneliu și Angela Botgros au organizat o petrecere de zile mari pentru fiica lor, Camelia - VIDEO

„Nadejda a renunțat la profesia sa de medic stomatolog pentru a se dedica familiei. Noi am decis că dacă ne permitem lucrul acesta, de ce să nu fim împreună? Eu cred că, cuplurile atunci când lucrează separat, relațiile se răcesc, dar când ești împreună sunt mai calde. Dacă ambii sunt înțelepți, atunci probeme nu sunt în relație, în cazul nostru Slavă Domnului, niciodată nu ne certăm”,  a mai adăugat Valentin.

Valentin și Nadejda au și un hobby comun - grădinăresc: „Noi avem mai multe sere, avem una acasă, una la vilă și alta la părinții Nadejdei și avem împreună grijă de ele”.

Mihaela Tabură și Violeta Popov, o colaborare de suflet! Care este mesajul piesei, dar și cine au fost protagonistele videoclipului - VIDEO

„Este foarte bine să lucrezi cu plantele, te liniștește foarte mult, dacă ai gânduri neplăcute, atunci plantele te calmează. Pentru anul viitor deja ne pregătim, știm ce soiuri dorim”, a explicat invitatul serilor perfecte.

Radu Gînsari dă totul din casă! Ce a povestit fotbalistul despre relația cu Anișoara Loghin, dar și cum sunt împărțite responsabilitățile în familia lor - VIDEO

Valentin Uzun are 3 copii. Cea mai mare fiică, Amelia are vârsta de 12 anișori. Este copilul din căsătoria interpretului cu soprana Ana Cernicova. Din cea de-a doua căsnicie, bărbatul are încă o fetiță - Alisa și un băiețel, Valentin.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie