11.10.2024
Mihaela Tabură și Violeta Popov, o colaborare de suflet! Care este mesajul piesei, dar și cine au fost protagonistele videoclipului - VIDEO

O piesă despre tinereţe şi prietenie. Mihaela Tabură şi Violeta Popov pregătesc un duet emoţionant, iar reporterul serilor perfecte, Mădălina Sorocovschi le-a surprins în timpul filmărilor pentru videoclip. Care a fost atmosfera pe platoul de filmări, dar şi ce artişti au fost în rol de actori, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

Recent, Mihaela Tabură și Violeta Popov au lansat un nou proiect muzical, o melodie plină de nostalgie, dedicată anilor tinereții. Mihaela a dezvăluit că piesa a fost inițial compusă pentru Violeta, în 2016: „Un proiect foarte frumos, o melodie despre anii tinereții. De fapt, melodia asta trebuia să fie a Violetei, am compus-o eu pentru ea în 2016 și apoi ea n-o făcea și eu i-am zis: „Dă să facem cântecul ăsta căci nu e bine”. Pe noi ne leagă și o prietenie de pe băncile Colegiului de Muzică și uite că ține, cu pauze sau nu, o prietenie bună ține”.

8 sfaturi de care trebuie să ții cont pentru a te menține în formă în toamna aceasta

Violeta Popov a notat că această colaborare a fost dorită de univers: „Tot ce se face e spre bine și înseamnă că așa a vrut universul ca acuma să facem melodia asta împreună, să fie un duet frumos la care am muncit împreună mult și sperăm că o să vă placă și așteptăm reacțiile voastre”.

De data aceasta, Mihaela Tabură şi Violeta Popov nu au îmbrăcat costumul popular, ci au optat pentru ţinute stilizate.

„Am vrut să asortăm și locația după vestimentație pentru că, noi astăzi după cum observați suntem stilizate, nu suntem în costume tradiționale”, a spus Mihaela Tabură.

Vrei un păr cât mai frumos și bogat? Află de nutriționista Irina Aniri ce trebuie să faci, sâmbătă la iSănătate - VIDEO

La filmările videoclipului a fost şi Corneliu Botgros: „Piesa asta e mai deosebită de celelalte pe care le-a cântat Mihaela până în prezent pentru că, este mai aproape de ardeal și vestimentația dacă vedeți este respectiv așa, alb-negru. Se potrivește foarte bine ca stil de interpretare și manieră, e o piesă pe care ea o are de mai mulți ani în gând, dar uite că am realizat-o în acest an. Eu când am tras piesa asta, nu știam că o să fie duet, dar până la urmă am înțeles că a ieșit bine. Vocile sunt foarte potrivite”.

Videograful Andrei Gurbulea a descris filmările ca fiind... „Foarte frumos și foarte ușor pentru că, dau bine la cameră. Le vedeți cât de frumoase sunt?”.

Gabriel Nebunu a dat raportul celor 10 ani de cântec! Cum a fost atmosfera înainte de concertul său aniversar, dar și cine a fost prezentatoarea evenimentului - VIDEO

Vor să țina publicul în suspans, însă interpretele au dezvăluit totuși câteva detalii din noul videoclip.

„Surprize o să fie în videoclip, alături de noi se filmează Mădălina Sorocovschi și Laurenția Coptileț și doi băieți gemeni”, a mai adăugat Mihaela Tabură.

Laurenția Coptileț a menționat că experiența de a colabora cu Mihaela și Violeta este una unică și deosebită: „M-am mai filmat în videoclipuri, dar asta este o experiență unică, mai ales că este vorba de Mihaela cu care am legat o prietenie foarte frumoasă și Violeta pe care o cunosc și o respect foarte mult. O să iasă ceva deosebit, cu siguranță. Este o piesă despre prietenie, despre anii tinereții, despre tot ce este frumos, dar nu pot să dau prea multe detalii, căci stric surpriza”.

De asemenea și instrumentistul Ion Cardaniuc a adăugat: „Mulțumim de invitație Violetei și Mihaelei, sper că va fi ceva frumos, noi avem dispoziție bună și suntem plini de energie”.

Cumetrie în showbizul moldovenesc! Corneliu și Angela Botgros au organizat o petrecere de zile mari pentru fiica lor, Camelia - VIDEO

Cu o combinație de talent, prietenie și o viziune artistică comună, Mihaela Tabură și Violeta Popov sunt pregătite să aducă un nou suflu în muzica lor. Violeta a dezvăluit care este mesajul piesei: „Mesajul piesei este despre cât de frumoși sunt anii tinereții și cât de important este să savurăm din acești ani”.

Articole din aceeasi categorie