11.10.2024
Radu Gînsari dă totul din casă! Ce a povestit fotbalistul despre relația cu Anișoara Loghin, dar și cum sunt împărțite responsabilitățile în familia lor - VIDEO

Anișoara Loghin și Radu Gînsari sunt căsătoriți de 4 ani, iar la data de 10 octombrie, au sărbătorit nunta de pânză. Cat de frumoasă e relația între cei doi, dar și care este mâncarea preferată a fotbalistului, gătită de prezentatoare, află în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă. 

Radu Gînsari a fost întrebat ce mâncare pregătită de Anișoara Loghin preferă cel mai mult, astfel, acesta a răspuns: „Zeama o face bună, cu găină de casă, cu tăieței. Găina o luăm de la tata și mama, ei au în afara orașului o vilă, acolo cresc găini. Ouăle de acolo le luăm. Pilaful îl face gustos. Când dorește tare, mai face și câte un cake, care mie îmi place și copiilor la fel”. 

De obicei, Radu are grija de copii după ce îi ia de la grădiniță. „Urmează să iau copii de la grădiniță, să-i duc acasă, să-i hrănesc, să-i spăl, iar când mama o să vină, ei o să fie bucuroși. Mama vine de la muncă, îi pupă și îi culcă, asta e job-ul ei”, a povestit fotbalistul.

Gabriel Nebunu a dat raportul celor 10 ani de cântec! Cum a fost atmosfera înainte de concertul său aniversar, dar și cine a fost prezentatoarea evenimentului - VIDEO

„Dacă Anișoara dorește să iasă mai repede din casă, ea poate să o ducă pe Carla, dar Raul este obligația mea sută la sută”, a mai menționat Radu.

De curând, fiica cea mică din familie a început să meargă la creșă, a mai povestit Gînsari: „Despărțirile sunt foarte grele. La început, nu a înțeles încă unde merge, noi ne făceam griji, stăteam pe lângă poarta grădiniței, dar după exepriența pe care am avut-o cu Raul, înțeleg că este bine și pentru ea, nu stă acasă cu noi sau cu bona, mai bine să meargă la grădiniță cu copiii, mai repede se dezvoltă, prinde mai multe îndemânări. Ne va bucura mai mult decât dacă va sta acasă”.

Acum 4 ani, au întemeiat o familie și au reușit să facă cât fac alții într-o viață: „Copii sunt un dar de la Dumnezeu, noi ne-am dorit foarte mult. Sunt oameni care își doresc copii, dar nu pot avea, noi am fost binecuvântați cu doi copii care sunt minunați”. 

Cumetrie în showbizul moldovenesc! Corneliu și Angela Botgros au organizat o petrecere de zile mari pentru fiica lor, Camelia - VIDEO

„Au fost 4 ani intenși, noi nu ne-am bucurat de căsătoria noastră, Raul a venit după un an de căsătorie. Atunci când e un copil mic și doi oameni care nu știu nimic în acest domeniu, a fost greu, dar o scoatem la mal”, a continuat Radu.

La întrebarea: „Cum e să fii invitat la Anișoara la emisiune?”, fotbalistul a răspuns:  „La emisiune trebuie să vii cu ceva nou, doar dacă organizez evenimentul caritabil. Cred că oamenii o urmăresc pe Anișoara suficient, nu e cazul să mă mai vadă și pe mine”.

SURSĂ FOTO: Instagram/anisoara.loghin/ginsari10

Articole din aceeasi categorie