11.10.2024
Cumetrie în showbizul moldovenesc! Corneliu și Angela Botgros au organizat o petrecere de zile mari pentru fiica lor, Camelia - VIDEO

E sărbătoare mare în familia lăutarilor. Corneliu Botgros a făcut cumetrie în cinstea micuței sale, Camelia. Cum a fost atmosfera la petrecere, dar și cine au fost invitații, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă. 

Reporterul PRO TV, Mădălina Sorocovschi, a rămas uimită de atmosfera de la petrecere: „Am senzația că am ajuns la un bal, un bal cu prințese și prinți. Atmosfera este una de poveste”. 

Corneliu și Angela Botgros, părinții micuței Camelia, erau în al nouălea cer de fericire. „Suntem foarte fericiți, bucuroși, în așteptarea oaspeților și sperăm să iasă o petrecere frumoasă. Pregătirile au durat aproximativ 2 săptămâni. Avem oaspeți din Bucovina, din Alba Iulia, din Ardeal”, a povestit Corneliu Botgros. 

Invitații au venit cu daruri care mai de care pentru micuța Camelia. „Nu am reușit să vedem ce daruri a primit. Ce este în exterior se vede, dar în interior încă nu am reușit să ne uităm”, a spus instrumentistul. 

Bună sau rea? Ce spune Ana Cernicova despre relația cu soacra sa, Gabriela Lungu - VIDEO

La cumetrie au fost prezenți colegii de breaslă ai interpretului, prietenii, dar și familia: „Îl avem astăzi pe Ion Suruceanu, Vali Boghean, Orchestra <<Lăutarii>>, interpretul Cristi Nucă de la Iași, îl avem pe Nicușor Iorgan, dar și Ionuț Fulea. Avem 7 cumetri”. 

Ion Suruceanu a venit cu o deosebită plăcere la evenimentul Cameliei, spune el: „Am venit la evenimentul Cameliei cu plăcere. În primul rând, felicitări pentru întreaga familie Botgros. Sunt ferm convins că a mai apărut încă un talent în dinastia Botgros. Ne bucurăm foarte mult. Pe mine cu Cornel mă leagă o prietenie sănătoasă și îndelungată, necătând la diferența de vârstă, suntem prieteni buni. La fel și cu tatăl lui, Nicolae, cu care ne cunoaștem de-o viață. Suntem bucuroși că Camelia mi-a oferit marea posibilitate să mă revăd cu mulți dintre ai mei. Eu am o simpatie aparte față de lăutarii lui Botgros, de muzicienii care fac parte din acest colectiv”. 

Gabriel Nebunu a dat raportul celor 10 ani de cântec! Cum a fost atmosfera înainte de concertul său aniversar, dar și cine a fost prezentatoarea evenimentului - VIDEO

La data de 10, luna a 10-a a fost organizată petrecerea Cameliei, iar Ion Suruceanu este convins că această dată îi va aduce doar noroc micuței. „Pentru mine are o semnificație aparte data de 9, luna a noua. La mine și numărul de la mașină are trei cifre de 9. Sunt născut la data de 09.09.1949. Cifra 9 îmi aduce numai noroc în viață și sunt ferm convins că și Cameliei, dar și celor prezenți aici, ziua de 10 le va aduce numai bucurii”.

Cu felicitări, au venit nașii de botez ai Cameliei: „Sănătate, fericire, bucurii, copilărie frumoasă”. 

Articole din aceeasi categorie