16.09.2023
La asta nu te-ai fi asteptat! Ce comentariu i-a dat sotia lui Leo Messi iubitei lui Cristiano Ronaldo pe retelele sociale - FOTO

Sotia lui Leo Messi, Antonela Roccuzzo, i-a dat un comentariu iubitei lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, pe Instagram, in contextul in care recent s-a discutat pe retelele de socializare despre posibile tensiuni care ar exista in prezent intre cele doua familii.

Este bine-cunoscut faptul ca intre Messi si Cristiano a existat o rivalitate dusa pana la cele mai inalte cote in ultimii 15 ani, inainte ca ei sa paraseasca Europa si sa plece pentru a-si continua carierele uluitoare in Statele Unite ale Americii, la Inter Miami, respectiv Arabia Saudita, la Al-Nassr.

Pe de alta parte, nu se poate spune ca ei au avut o relatie de prietenie in tot acest timp, fapt recunoscut recent chiar de catre Cristiano Ronaldo.

Kate Winslet, mai frumoasa decat pe vremea cand juca in Titanic, la 47 de ani. Cum a aparut la un eveniment - FOTO

In schimb, oarecum contrar speculatiilor facute in ultima perioada pe seama acestui subiect, se pare ca lucrurile stau destul de diferit in ceea ce le priveste pe partenerele celor doi mari fotbalisti.

Recent, sotia lui Leo Messi a reactionat la o fotografie postata pe Instagram de iubita lui Cristiano Ronaldo. Antonela Roccuzzo a postat un emoticon in care erau reprezentate grafic niste flacari in sectiunea de comentarii, semn ca a apreciat postarea respectiva a Georginei Rodriguez.

De la 110 kilograme, la 60. Cum a reusit o femeie de 34 de ani sa slabeasca zeci de kilograme: „Mi-am recapatat increderea in mine” - FOTO

Articole din aceeasi categorie