16.09.2023
Kate Winslet, mai frumoasa decat pe vremea cand juca in Titanic, la 47 de ani. Cum a aparut la un eveniment - FOTO

Cea mai extravaganta petrecere a toamnei, Vogue World Show, a reunit nume importante din industria filmului, a muzicii si a modellingului, transformand covorul rosu intr-un adevarat spectacol. Atat la gala oficiala, cat si la after party vedetele au riscat cu tinute indraznete, pentru a se face remarcate.

Printre atatea celebritati care au ales tinute mult prea sumare pentru un asemenea eveniment, Kate Winslet a facut nota discordanta. Vedeta in varsta de 47 de ani a fost un exemplu de eleganta si bun gust, intr-un costum alb, cu sacou si pantaloni.

Horoscop 16 septembrie 2023. Schimbari majore in dragoste. O zodie ar putea incheia relatia de iubire

Rita Ora a ales, de data asta, sa fie mai mult eleganta, si mai putin provocatoare. Intr-o rochie neagra, de gala, cu umerii goi.

Dupa 27 de ani de casnicie, Hugh Jackman se desparte de sotia lui, Deborra-Lee Furness. Care este motivul

Surpriza serii a reprezentat-o aparitia, pe catwalk, a reginelor modellingului din anii ’90. Supermodelele Cindy Crawford, Linda Evangelista, Christy Turlington si Naomi Campbell au impresionat cu look-urile lor vesnic tinere.

Actrita Sienna Miller a intors privirile cu look-ul ei bizar: insarcinata, actrita si-a etalat burtica intr-o tinuta excentrica.

Emilia Clarke a avut o aparitie clasica, intr-o rochie neagra eleganta.

Articole din aceeasi categorie