16.09.2023
De la 110 kilograme, la 60. Cum a reusit o femeie de 34 de ani sa slabeasca zeci de kilograme: „Mi-am recapatat increderea in mine” - FOTO

O femeie in varsta de 34 de ani, mama a doi copii, este acum de nerecunoscut dupa ce a slabit 51 de kilograme. Dupa ani la rand in care a mancat numai la fast-food, ea a hotarat ca e timpul pentru o schimbare.

Tara Pace, o femeie de 34 de ani, care traieste in Sydney, Australia, cantarea 110 kilograme cand a realizat ca nu poate sa tina pasul cu cei doi copii ai ei, pentru ca oboseste prea repede.

Kate Winslet, mai frumoasa decat pe vremea cand juca in Titanic, la 47 de ani. Cum a aparut la un eveniment - FOTO

Obsedata de mancarea de la fast-food, femeia cheltuia 200 de dolari pe saptamana si nu-i pasa daca doua mese consecutive contineau produse nu tocmai sanatoase, printre care paste, pui prajit ori tot felul de burgeri sau pizza.

La un moment dat, insa, ea si-a dat seama ca nu poate tine pasul cu cei doi copii ai ei. Ba chiar a aflat ca fiul ei cel mare, Tyler, acum in varsta de 15 ani, era tinta glumelor colegilor pentru ca mama lui era grasa.

Din dorinta de a-si recupera silueta pierduta, ea a decis sa-si faca operatie de micsorare a stomacului. Ulterior, si-a schimbat dieta, iar rezultatele sunt extraordinare: a slabit 51 de kilograme.

„Am fost slaba si sanatoasa, dar, pe masura ce am inaintat in varsta, am intrat in relatii toxice si m-am refugiat in mancare. Ulterior, l-am cunoscut pe sotul meu si am devenit comoda. Mancam prea mult si nu-mi pasa. Era dependenta de fast-food”, a spus ea.

Anul trecut, in septembrie 2022, si-a facut operatie de micsorare a stomacului la o clinica privata. A platit 6.000 de dolari, insa nu regreta nimic, caci s-a transformat complet.

„Pana in decembrie slabisem deja 20 de kilograme, iar oamenii au inceput sa fie curiosi si sa puna intrebari”, a marturisit tanara, care a dezvaluit ca a inceput sa manance sanatos si se simte foarte bine in pielea ei, mai ales ca a ajuns sa dea jos 51 de kilograme.

Daniela Bejan - aparitie diafana pe scena de la Vocea Romaniei. Moldoveanca i-a impresionat pe antrenori cu timbrul ei unic: „Esti o poezie de om” - VIDEO

„Sper sa ma mentin la 60 de kilograme. Mi-am recapatat increderea in mine. Ma simt foarte bine si sunt mult mai energica.”, a spus tanara, care se bucura acum de tot felul de activitati si cu fiul cel mic, Elijah, care are noua ani.

In ceea ce priveste alimentatia, ea a marturiseste ca mananca des omleta cu sunca si branza, salata Caesar, orez cu porc sau pui, salata de legume.

Articole din aceeasi categorie