07.09.2022
La 37 de ani are o silueta de invidiat! Svetlana Sainsus a dezvaluit care este secretul sau si cum a reusit sa slabeasca cu 7 kilograme in doar o luna: „Mi-am pus asa un scop sa arat bine la ziua mea” - VIDEO

Vara a trecut, dar asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa aratam bine. Si toamna poti incepe un regim care iti va schimba cifrele pe cantar, dar si iti va oferi o stare de bine. Daca e simplu sau deloc, a vorbit invitata emisiunii O Seara Perfecta, Svetlana Sainsus, care a trecut deja prin asta. 

Potrivit Svetlanei, ea are o cifra norocoasa, care este sapte. Mereu cand se pune pe un regim, ea slabeste cu sapte kilograme. Si asa a fost si de aceasta data. „Par putine cand spui sapte, dar atat de mult le simt si atat de bine ma simt fara ele. De data aceasta a fost intr-un timp record, o luna si 10 zile”, a spus femeia, adaugand ca ea este o mancacioasa si nu poate tine un regim stric, asa ca in aceasta dieta ea niciodata nu a fost flamanda, dar nici nu a adaugat kilograme. „Acesta este cazul cand mananci atat cat vreai, cat trebuie si slabesti”.

Iata masina - iata blondina! Anisoara Loghin - provocata sa conduca un Bentley. Vezi ce emotii a trait prezentatoarea: „Pentru mine nu conteaza atat de mult marca” - VIDEO

Svetlana Sainsus a inceput sa slabeasca inainte de ziua sa de nastere. Dupa spusele sale, ea deja este la o varsta in care totul se schimba in organism si ii este mai greu sa slabeasca. „Mi-am pus ca scop sa fac ceva mai de lunga durata. Am cautat un regim potrivit. Cat cantaream la ziua mea, atat cantaresc si acum. Asta voiam eu. Mi-am pus asa un scop sa arat bine la ziua mea, ca vroiam sa fac poze in costum de baie si nu vroiam sa-mi fie rusine”. 

Acest regim consta in faptul ca poti manca absolut tot ce doresti si slabesti. „Mancare obisnuita, carne, salate, peste, iepure. Nu este ceva extra wow. Eu am inceput acest regim prin recomandare. L-am gasit pe Instagram si acum il recomand si eu cu mare drag. Am ramas uimita. Mi-am dat seama ca asta nu este posibil, sa mananci atata si sa slabesti, insa am incercat”. 

Secretul regimului este doar gramajul si ora. „Trebuie sa respecti asta. Nu este nimic complicat. Este un regim scris mura in gura. Este pentru 30 de zile si chiar iti scrie ce sa cumperi la magazin. Este mult mai usor sa tii un regim, sunt mancaruri simple”. 

Katy Black - sedinta foto fascinanta pe ultima suta de metri pana la nastere! Bloggerita a pozat alaturi de sotul si fiii sai: „Atatea emotii pot transmite pozele” - FOTO

Femeia a mentionat ca acum ea se simte foarte bine si a ajuns la kilogramele sale ideale - 59. „Ma simt perfect. Daca slabesc un pic mai mult, deja nu imi place. Am avut ceva ani in urma 52 de kilograme si multi ma intrebau daca sunt bolnava. Acum principalul este sa ma mentin”.  

Svetlana a afirmat ca copiii sai mananca la fel de sanatos. „Ei mananca mancare normala, insa oricum sanatoasa. Noi demult mancam in familie mancare separata. Eu fac carnita aparte, salata aparte, hrisca. Fara tomate, prajeli”. 

Anterior, fiica sa, Lia, a fost internata intr-un spital din cauza ca s-a otravit cu struguri. „Parca s-a nascut acum a doua oara. Se simte mult mai bine, mai energic. Primele zile dupa ce ne-a externat din spital, ea schiopata, mergea si cadea din picioare. Doctorul mi-a spus ca corpul sau a trecut printr-un soc foarte mare, ea s-a otravit atat de tare, imunitatea sa este acum la zero”. 

Lia a mancat patru bobite de poama si dupa a lesinat. „Nu prea am povestit despre acest lucru, dar ea cand inchidea ochii, eu pur si simplu urlam. Am scos-o afara in brate si mergeam cu o viteza nebuna. Era alba pe fata. Mi-a zis ca vrea bomboane si eu m-am gandit ca asta e ultima ei dorinta. Medicul mi-a spus ca e otravita rau de tot”. 

Tatiana Nastas a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Afla de ce prezentatoarea PRO TV este speriata in aceasta perioada, dar si de ce ii place sa alapteze: „Am inceput sa vizualizez momentul in care...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie