06.09.2022
Iata masina - iata blondina! Anisoara Loghin - provocata sa conduca un Bentley. Vezi ce emotii a trait prezentatoarea: „Pentru mine nu conteaza atat de mult marca” - VIDEO

Daca pe Tatiana Nastas, reporterii ProTV au provocat-o sa faca o tura cu trotineta, pe prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta, Anisoara Loghin, au provocat-o sa faca o tura cu un adevarat Bentley. Vezi cum s-a simtit Anisoara la volanul acestui automobil. 

„E o altfel de masina decat ceea ce conduc eu. Este mult mai joasa si, desi este o masina de lux, sa iti spun sincer, pentru mine nu conteaza atat de mult marca. Eu ma simt bine in masina mea. Nu-mi plac masinile joase, nu-mi plac masinile mici, oricat e snob nu ar suna asta. Nu am chestia asta ca daca Bentley atunci e nu stiu ce, sau daca e nu stiu ce marca - face minuni. Pana la urma e ca si intr-o haine, nu conteaza cati bani ai dat pe ea, conteaza cum te simti in ea”. 

Anisoara si-a cumparat prima masina imediat dupa ce si-a luat permisul de conducere. „Prima a fost o Mazda 3. Chiar inca nu sustinusem examenul si masina era deja comandata. A fost o masina nici mare, nici mica. Bine, nu sunt genul care conduce broscute, adica tot impul ma feresc, ca am impresia ca ma calca elefantii. Si uite ca Mazda 3 a fost o idee buna din punctul meu de vedere”. 

Tatiana Nastas a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Afla de ce prezentatoarea PRO TV este speriata in aceasta perioada, dar si de ce ii place sa alapteze: „Am inceput sa vizualizez momentul in care...” - VIDEO

Chiar daca este o fire energica la volan, prezentatoarea se considera prudenta. „Nu-mi place viteza, recunosc. Probabil de aia nu o sa am niciodata o masina sport. Eu nu am mers niciodata cu viteza excesiva. Probabil pentru ca au fost cazuri, nu in familia mea, dar la rude, cazuri tragice in care s-a murit in accidente si uite ca spaima asta de viteza am avut-o de mic copil. Nu-mi place viteza, nu inteleg de ce oamenii isi pun viata in pericol. Pentru mine placerea este de a fi tu cu tine la volan, stii, iti pui muzica care iti place, stai linistit in lumea ta, e timpul tau, tu esti cu tine si poti sa te gandesti la ce ai de facut”. 

Are noroc si de un sot intelegator care nu o sacaie atunci cand greseste in trafic.„Eu pot sa ii mai fac niste remarci, pentru ca el este barbat, el se mai baga printre masini si mie mii frica. Dar invers, nu”. 

Cu inspectorii de patrulare, Anisoara spune ca are o relatie la distanta, fiind foarte rar trasa pe dreapta. „Am cateva amenzi, luate de proasta, nu stiu. Am intrecut viteza cu trei kilometri sau chestii din astea pe care nu ai cum sa le eviti”. 

Drumul ei in jurnalism a inceput mai bine de 12 ani in urma, fiind reporter de noapte la stirile Pro TV. In acea perioada, a avut parte de o multime de momente amuzante. „Pentru mine asta e legenda deja, dar cred ca si pentru toata lumea. Fraza asta o stie toata lumea: „O sa ma arati la Pro TV?”. Vazand cu ochii de acum, imi dau seama ca trebuia sa exploatez mai mult, nu as fi vrut atunci sa pun totul in stire, acum imi dau seama ca trebuia sa pun si mai mult”. 

Ambitioasa, puternica, hotarata, multi o percep ca fiind o persoana rece, in special cand vine vorba de munca. „Mie nu-mi place sa ma maimutaresc, ai vazut mai devreme, nu-mi place sa pierd timpul, imi place ca toata lumea sa fie organizata si sa-si caute de treaba”. 

Regina Raluca este deja fata mare! Fiica Tatianei Heghea a decis sa-si achite de una singura cumparaturile pentru scoala, dar si sa faca un gest de caritate: „Vreau sa-mi achit rechizitele mele si pe ale unui baietel” - VIDEO

„Pro TV pentru mine este ca a doua familie, pentru ca aici am ras, aici am plans, aici am crescut, aici imbatranesc sau prind la experienta. Aici e locul in care, stii cum, viata merge inainte, te casatoresti, iti faci familie, sot, copii, lucrurile se schimba, dar in viata mea lucrul asta a ramas stabil”. 

Articole din aceeasi categorie