06.09.2022
Katy Black - sedinta foto fascinanta pe ultima suta de metri pana la nastere! Bloggerita a pozat alaturi de sotul si fiii sai: „Atatea emotii pot transmite pozele” - FOTO

In curand, Katy Black va deveni mama pentru a treia oara. Potrivit bloggeritei in varsta de 23 de ani, in aceasta luna ea ar trebui sa nasca inca un baietel. Iar cu aceasta ocazie, tanara a decis sa organizeze o sedinta foto gingasa, pentru a-si putea mereu aminti de vremea in care burtica sa era mare.

Pentru sedinta foto tanara a optat pentru doua tinute. Prima tinuta era o rochie neagra mulata, care ii accentua bine silueta si burtica.

„Atatea emotii pot transmite pozele”, a mentionat bloggerita.

Iata masina - iata blondina! Anisoara Loghin - provocata sa conduca un Bentley. Vezi ce emotii a trait prezentatoarea: „Pentru mine nu conteaza atat de mult marca” - VIDEO

Iar a doua tinuta era o rochie lunga, intr-o nuanta deschisa, si care era aproape transparenta. 

Sotul sau, Cristian Cebotari si fiii sai, Eugen si Simon, s-au asortat de minune. Acestia au optat pentru nunta bej. Cristian era imbracat intr-un maiou alb si sorti bej, Eugen - un maiou si o salopeta bej, iar micutul Simon era imbracat in doar o salopeta, identica cu cea a fratelui sau mai mare. 

„Multumesc Domnului pentru binecuvantarile lui”, a mentionat Katy Black in descrierea publicatiei sale. 

De asemenea, fiii sai au avut si ei o a doua tinuta, care era identica la ambii. Acestia au purtat maiouri in linii alb - albastru si sorti bej. 

Adriana Lima a devenit mama pentru a treia oara. Vezi prima imagine cu baietelul acesteia - FOTO

„Eu ador cand ei sunt asa mici si au cele mai sincere mimici”, a mai adaugat tanara.

Urmaritorii sai au ramas incantati de aceste imagini dragalase si au scris doar comentarii frumoase: „Frumuseiii”, „Cei mai frumosi, va ador”, „Tot ca tot da Eugen e cel mai carismatic”, „O familie superba”, „Ce draguti si frumosi sunteti. Nastere usoara”, „Felicitari, sunteti o familie extraordinar”, „Poza 3 e intruchiparea perfectiunii”, „Toate sunt superbe. Dar totusi 1 imi place cel mai mult. Numai bine familiei voastre!”, „Te urmaresc de multi ani si te admir tot mai tare si mai tare”. 

Regina Todorenko vrea sa fie regizor! Afla ce planuri are vedeta si ce serial vrea sa filmeze in viitorul apropiat

Katy Black este o bloggerita din Republica Moldova. Impreuna cu Cristian Cebotari formeaza o familie frumoasa si se bucura de peste 500.000 de urmaritori in mediul online. Sotii au impreuna doi fii, Simon si Eugen, iar acum sunt in asteptarea a celui de al treilea copil, care la fel va fi un baietel.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie