07.09.2022
George Clooney a incercat de 80 de ori s-o sarute pe Julia Roberts: „I-am spus si sotiei”

Julia Roberts si George Clooney s-au reunit intr-o noua comedie romantica «Ticket to Paradise», unde joaca rolul unui cuplu de parinti divortati. Cei doi actori sunt buni prieteni si in viata reala, insa scena care le-a dat cele mai mari batai de cap, a fost aceea in care au trebuit sa se sarute. 

Roberts, 54 de ani, si Clooney, 61 de ani, apar intr-o comedie romantica «Ticket to Paradise» care va avea premiera pe marile ecrane pe 21 octombrie. Actrita, castigatoare a unui premiu Oscar, si George Clooney nu se afla la prima lor colaborare, ei mai aparand alaturi in «Ocean's Eleven» sau «Money Monster». Cei doi au avut dintotdeauna o chimie foarte buna pe platourile de filmare, iar acest aspect este datorat si faptului ca ambii au un caracter mereu pus pe sotii. 

Katy Black - sedinta foto fascinanta pe ultima suta de metri pana la nastere! Bloggerita a pozat alaturi de sotul si fiii sai: „Atatea emotii pot transmite pozele” - FOTO

In pelicula «Ticket to Paradise», in regia lui Ol Parker, Julia Roberts si George Clooney joaca rolul unui cuplu de parinti divortati, care fac front comun pentru a o impiedica pe fiica lor sa se casatoreasca. Scena care a fost cea mai dificil de filmat a fost cea a sarutului dintre cei doi protagonisti, iar aceasta nu pentru ca Roberts si Clooney ar fi stanjeniti unul de celalalt, ci pentru ca le venea constant sa rada la fiecare dubla. De aceea a fost nevoie de 80 de incercari, pentru ca Julia si Clooney sa se sarute, conform scenariului. 

Reactia sotiei lui George Clooney

«I-am povestit sotiei mele, ca a fost nevoie de 80 de duble ca s-o sarut pe Julia, iar Amal a fost foarte surprinsa. Mi-a spus: «Cum naiba».», a declarat amuzat, actorul. 

«A fost nevoie de 79 de duble cu noi razand si abia la 80-a incercare am reusit sa ne sarutam. Lumea e constienta de relatia de prietenie care exista intre noi, iar in acest film interpretam un cuplu divortat. Probabil jumatate din populatie crede ca noi chiar suntem divortati unul de celalalt», a adaugat, in gluma, Julia Roberts. 

Articole din aceeasi categorie