24.11.2022
Ksenia Borodina - destainuiri in mediul online. Ce spune prezentatoarea TV despre pensia alimentara pe care o primeste din partea fostilor soti

Ksenia Borodina a vorbit despre pensia alimentara pe care o ofera fostii soti copiilor ei.

Marusya si Teona s-au nascut din casatorii diferite si dupa cum spune Ksenia niciunul dintre tati nu le ofera acestora sprijin financiar.

Potrivit prezentatoarei TV, tatal Marusei, Iurii Budagov, nu o ajuta deloc. In ceea ce priveste al doilea sot, Kurban Omarov, acesta trimite in mod regulat o anumita suma de bani pentru Teona.

A defilat pe cele mai cunoscute podiumuri din lume! Afla povestea moldovencei Camelia Bocan, care a devenit un model international si se bucura de o cariera de succes: „Vreau sa tintesc si mai sus!”. INTERVIU

„Tatal Marusei nu o ajuta cu nimic. Tatal Teonei trimite regulat bani, insa foarte putini. Scoala, calatoriile, bonele, haine pentru fete sunt achitate in totalitate de mine. De aceea vorbesc atat de des despre independenta, este foarte important! Sper ca fiicele mele sa nu duca niciodata lipsa de nimic.”, a recunoscut Borodina.

Borodina nu le impiedica pe fiicele ei sa comunice cu tatii lor. Aceasta are o relatie buna cu primul ei sot, insa cu Omarov nu comunica deloc.

Marinela Bezer este una dintre cele mai frumoase bloggerite de la noi, dar putini stiu ca are o matusa la fel atragatoare. Vezi cine este si cat de bine arata Elena Merlan - FOTO

Ksenia Borodina este o prezentatoare TV, actrita si DJ din Rusia. A devenit cunoscuta dupa ce a inceput sa prezinte emisiunea „Dom 2”.

Articole din aceeasi categorie