24.11.2022
Marinela Bezer este una dintre cele mai frumoase bloggerite de la noi, dar putini stiu ca are o matusa la fel atragatoare. Vezi cine este si cat de bine arata Elena Merlan - FOTO

Se pare ce frumusetea lor este genetica. Pe langa faptul ca are mama extrem de frumoasa, Marinela Bezer se mandreste si cu matusa sa pe nume Elena Merlan care arata la fel de bine.

Femeie de afaceri, sotie si mama a doi copii superbi, Elena este un exemplu de stil si rafinament pentru femeile ce o urmaresc in mediul online.

Ea este cea mai stilata vedeta din lume, potrivit revista GQ! Vezi cine s-a clasat in acest an pe prima pozitie - FOTO

Pe langa activitatile sale de baza, aceasta are si un blog personal de Instagram, acolo unde impartaseste internautilor fotografii si video-uri din viata sa de zi cu zi. In acest moment Merlan are o comunitate de peste 110 mii de urmaritori in mediul online.

Nu este pasionata doar de afaceri. Elena Merlan adora sa calatoreasca si sa descopere noi culturi si traditii.

De asemenea, la fel ca Marinela, Elena este pasionata de tot ce inseamna mod sanatos de viata, iar acest lucru este demonstrat de silueta sa supla si bine tonifiata.

„Mama lui @ianis_merlan si Emmanuelle. Totul despre stil de viata sanatos si calatorii.”, a mentionat Elena Merlan in descrierea profilului sau de Instagram.

Este moldoveanca, insa a mers sa-si caute dragostea in Romania! Afla cine este tanara care a participat intr-un reality show popular de peste Prut: „Am decis in gluma sa ma inscriu...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie