12.05.2022
Kourtney Kardashian si-a stricat inelul de logodna. Bijuteria primita de la Travis Barker costa 1 milion de dolari

PageSix a numit acest episod „o gafa stralucitoare”. Intr-unul dintre episoadele „The Kardashians” sora cea mare a familiei a fost pionul principal. Kourtney Kardashian si-a stricat inelul de logodna. Aceasta a dezvaluit ca a calcat si a rupt bijuteria estimata la un milion de dolari primita de la logodnicul Travis Barker.

Intr-o scena din noul episod, Kris Jenner a observat ca Kourtney nu mai poarta inelul imens Lorraine Schwartz si a intrebat ce s-a intamplat cu el. "De fapt, se remediaza", a raspuns Kourtney, in varsta de 43 de ani.

Presa internationala face noi declaratii! Johnny Depp este intr-o relatie amoroasa cu avocatul sau. Vezi cum arata Camilla Vazquez - FOTO/VIDEO

Kourtney Kardashian si-a stricat inelul de logodna

Descriind incidentul ca fiind „probabil unul dintre cele mai rele lucruri pe care le-am facut in toata viata mea”, a continuat ea, „stateam pe podea si imi pliam hanoracele. Am scos inelul si l-am pus langa mine pe podea, ma gandeam ca va fi in siguranta chiar langa mine”.

Din pacate, se pare ca nu a fost deloc asa, scrie PageSix.

Kourtney Kardashian, sare in bratele iubitei sale dupa ce a fost ceruta in casatorie pe plaja

Kourtney a fost vizibil emotionata si entuziasmata de surpriza

„Trebuia sa iau ceva de sus, din dulapul meu, iar cand am coborat, am calcat pe inel. Am plans isteric in dulap ore in sir, apoi l-am sunat pe Travis si i-am spus ca am facut ceva foarte, foarte rau.”

Dar Travis, in varsta de 46 de ani, a tratat situatia cu atentie, iar logodnica lui a spus ca „s-a descurcat cel mai bine”.

„Am avut intr-adevar o criza nervoasa”, si-a amintit fondatorul Poosh. „Am spus ca acesta este cel mai frumos lucru pe care l-am avut vreodata in viata meu. Nu stiu cum am putut sa fac asta?”

Bateristul de la Blink-182 „a fost foarte implicat” si a jucat „un rol foarte important” in designul inelului lui Kourtney, asa cum a spus Lorraine Schwartz pentru People la momentul logodnei lor. Acest lucru a facut-o pe vedeta sa se simta si mai rau in legatura cu ceea ce a facut.

„Travis l-a ales, l-a proiectat. S-a uitat la atatea pietre si am crezut ca este cu adevarat special”, a spus ea in timpul episodului.

Sunt convinsi ca muzica uneste popoarele! Ce au povestit Zdubii si Fratii Advahov despre sentimentele pe care le-au trait pe marea scena de la Eurovision: „Prin aceasta piesa am incercat sa retraim viata pe care am avut-o noi in copilarie” - VIDEO

Cum decurge relatia dintre Kourtney si Travis

Artistul a cerut-o in casatorie pe iubita sa in octombrie 2021. Acesta a adresat marea intrebare inconjurati de trandafiri si lumanari pe o plaja din Montecito, California.

Se pare ca inelul a fost reparat, iar rugamintile lui Kourtney au avut succes. Vedeta a purtat inelul la Oscaruri, la Grammy si la Met Gala anul acesta. La toate aceste evenimente a participat alaturi de Travis Barker.

 

Articole din aceeasi categorie