12.05.2022
Presa internationala face noi declaratii! Johnny Depp este intr-o relatie amoroasa cu avocatul sau. Vezi cum arata Camilla Vazquez - FOTO/VIDEO

Actorul este in proces de judecata cu fosta sa sotie si planuieste sa primeasca in urma procesului 50 de milioane de dolari de la Amber Heard.

Conform revistei Marca, actorul american Johnny Depp ar fi intr-o noua relatie de dragoste cu avocatul sau Camilla Vasquez.

Intr-unul din filmuletele care au aparut pe internet, actorul in varsta de 58 de ani ii zambeste avocatului sau. De asemenea, cei doi s-au imbratisat dupa incheierea sedintei de judecata.

Nicola Peltz si-a aratat inelul de 2 milioane de dolari pe Instagram! Vezi cum arata bijuteria imensa oferita de Brooklyn Beckham - FOTO

Nu a existat inca niciun comentariu oficial despre o noua posibila poveste de dragoste, nici din partea actorului, nici de la Camilla Vazquez.

Camilla Vazquez in varsta de 38 de ani, il reprezinta pe Depp in dosarul impotriva fostei sale sotii Amber Heard. Femeia ste specializata in litigii contractuale.

Sunt convinsi ca muzica uneste popoarele! Ce au povestit Zdubii si Fratii Advahov despre sentimentele pe care le-au trait pe marea scena de la Eurovision: „Prin aceasta piesa am incercat sa retraim viata pe care am avut-o noi in copilarie” - VIDEO

Recent Amber Heard a mentionat numele fostei iubite a lui Johnny Depp chiar in timpul unei sedinte de judecata. Iar acum supermodelul britanic Kate Moss poate depune marturie in favoarea fostului ei iubit.

Articole din aceeasi categorie