06.09.2022
Adriana Lima a devenit mama pentru a treia oara. Vezi prima imagine cu baietelul acesteia - FOTO

Adriana Lima a devenit mama pentru a treia oara. Vedeta a nascut un baietel pe nume Cyan Lima Lemmers.

Adriana Lima este in culmea fericirii dupa ce a devenit mama pentru a treia oara. Supermodelul a nascut un baietel, fiind primul copil pe care il are impreuna cu iubitul ei, Andre Lemmers. Fiul lor, Cyan Lima Lemmers, s-a nascut pe 29 august in Santa Monica, California.

Adriana Lima a nascut al treilea copil

O sursa a declarat pentru People ca „mama si bebelusul sunt acasa si sunt sanatosi”, adaugand ca Cyan „a mostenit deja buzele si ochii mamei”. Fostul model Victoria’s Secret, in varsta de 41 de ani, mai are doua fiice, Valentina, acum in varsta de 12 ani, si Sienna, in varsta de 9 ani, cu fostul ei sot, Marko Jaric.

Adriana Lima a anuntat printr-o postare emotionanta pe retelele de socializare, faptul ca a devenit mama pentru a treia oara. Vedeta a publicat o fotografie cu ochiul fiului ei, in care sustine ca Cyan a devenit acum culoarea ei preferata datorita ochilor micutului.

O prezentatoare TV a suferit un inceput de accident vascular cerebral in timp ce se afla in direct: „Se intampla ceva cu mine!” - VIDEO

„Cyan este o combinatie de culoare dintre verde si albastru in spectrul vizibil al luminii. Cyan este culoarea apei din Bora Bora si Maldive, locuri care se afla pe lista de dorinte a familiei noastre. Acum Cyan este culoarea noastra preferata… culoarea ochilor baietelului nostru. Bine ai venit in lumea noastra CYAN LIMA LEMMERS ~ 29/08/22”, a scris Adriana Lima pe Instagram.

Adriana Lima si fostul ei sot, Marko Jaric, s-au despartit in 2014, dupa cinci ani de casnicie. Cei doi au anuntat separarea printr-o declaratie comuna, in care au sustinut ca vor continua sa comunice deschis si sa se implice in cresterea celor doua fete.

„Suntem recunoscatori ca suntem parintii a doua fiice tinere incredibile pe care vom continua sa le crestem impreuna. Am aprecia foarte mult respectul dumneavoastra pentru intimitatea familiei noastre in timp ce incepem acest urmator capitol delicat pentru toti membrii familiei noastre”, au incheiat Lima si fostul jucator profesionist de baschet, in varsta de 43 de ani.

Iata masina - iata blondina! Anisoara Loghin - provocata sa conduca un Bentley. Vezi ce emotii a trait prezentatoarea: „Pentru mine nu conteaza atat de mult marca” - VIDEO

Divortul lor a fost finalizat doi ani mai tarziu. Adriana Lima a inceput sa se intalneasca cu Andre Lemmers, in varsta de 41 de ani, in 2021, iar in luna februarie vedeta a anuntat ca este insarcinata. Cei doi au confirmat ca formeaza un cuplu anul trecut in septembrie, cand au participat la Festivalul de Film de la Venetia.

Articole din aceeasi categorie