06.09.2022
Regina Todorenko vrea sa fie regizor! Afla ce planuri are vedeta si ce serial vrea sa filmeze in viitorul apropiat

Recent, Regina Todorenko a devenit mama pentru a doua oara. Aceasta a nascut un fiu pe nume Miroslav. Prezentatoarea TV deja incearca sa imbine cu succes rolul de mama cu munca ei. Aceasta continua sa lucreze asupra proiectelor sale si chiar este pregatita pentru altele noi.

Todorenko le-a marturisit abonatilor sai de pe Instagram ca vrea sa realizeze un serial pentru copii.

„Trebuie sa implementez aceasta idee cat mai curand posibil! Imi va lua aproximativ un an sau un an si jumatate sa-l implementez.”, a scris vedeta.

Regina Raluca este deja fata mare! Fiica Tatianei Heghea a decis sa-si achite de una singura cumparaturile pentru scoala, dar si sa faca un gest de caritate: „Vreau sa-mi achit rechizitele mele si pe ale unui baietel” - VIDEO

De asemenea, acum cateva zile, Regina Todorenko a aparut pentru prima data in public la un eveniment mondel dupa nasterea celui de-al doilea copil. Prezentatoare arata deja in forma, avand o silueta de invidiat. 

Reghina Petrovna Todorenko este o prezentatoare de televiziune, cantareata si compozitoare ucraineana. Este cunoscuta ca gazda a emisiunii de turism „Oriol i reska”.

Iata masina - iata blondina! Anisoara Loghin - provocata sa conduca un Bentley. Vezi ce emotii a trait prezentatoarea: „Pentru mine nu conteaza atat de mult marca” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie