12.05.2023
Katy Black, intampinata cu flori la aeroport! Vezi ce declaratii si-au facut cei doi soti dupa ce bloggerita s-a intors din Istanbul - VIDEO

Katy Black se poate declara o sotie fericita si iubita. Bloggerita a fost plecata in Istanbul cateva zile, iar la intoarcere a fost intalnita cu flori la aeroport, iar Cristian ii facea doar complimente.

Marcela Paladi - prima data pe picioare, dupa trei luni: „Durerea a plecat pe planul doi, iar fericirea sta in frunte!” - FOTO/VIDEO

Katy Black si Cristian Cebotari sunt parintii a trei copii, insa cei doi nu uita de relatia lor de cuplu. Dupa ce Katy a fost plecata in Istanbul timp de doua zile, Cristian a avut grija sa o astepte cu flori cand aceasta sa intors. 

Cei doi si-au spus unul altuia cuvinte dulci. Katy a marturisit:„Poate nu sunt cea mai frumoasa, dar sunt cea mai iubita! Mi-a fost tare dor si de baieti, si de tine si de toti.”,iar Cristian a marturisit ca:„Serioss, chiar mi-a fost tare dor, chiar daca au fost doar doua zile.”

Aceasta a avut si o intalnire emotionata si cu baietii, Eugen si Simon i-au sarit in brate cand au iesit de la gradinita, iar Katy le spunea:„Baietii lu mama!”

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Cum a aflat Tany Vander despre cea de-a doua sarcina! Vezi ce reactie a avut sotul ei - FOTO

Tatiana Maxian - criticata ca ar avea botox! Vezi cum a raspuns bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie