12.05.2023
Tatiana Maxian - criticata ca ar avea botox! Vezi cum a raspuns bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO/VIDEO

Tatiana Maxian a fost criticata pe pagina sa de Instagram ca si-a pus botox pe fata, bloggerita a facut un filmulet si le-a aratat urmaritorilor sai cum arata fara pic de machiaj si filtre.

Ilinca Sturzescu este insarcinata! Modelul a publicat primele imagini cu burtica rotunjita - FOTO

Tatiana Maxian a fost la un eveniment de unde a postat mai multe poze, in urma carora a primit un mesaj in care cineva din urmaritorii sai i-ar fi reprosat ca ar avea botox.

Bloggerita a decis sa faca un filmulet si sa le raspunda acestora. Tatiana a aparut intr-un InstaStory fara pic de machiaj si filtre, unde spunea:„Mult botox, daca vorbesti despre botoloxina cred ca stii cum arata fata cu aceasta procedura, eu zic sa verificam. Nu am nimic impotriva acestei proceduri, dar eu la moment intr-adevar nu apelez, mai tarziu cu siguranta in masura o sa incerc si eu aceasta procedura. Wow cat botox, sunt plina.”

Anastasia Fotachi - o mamica fericita! Vezi prima imagine pe care a postat-o bloggerita la o zi dupa ce a nascut, dar si ce prenume are fiul ei - FOTO

Dupa care aceasta a postat o poza unde apare alaturi de mama sa, unde a marturisit:„Iata si mamica mea, cum arata la ai sai 54 de ani fara pic de injectari. Si pometii sunt mosteniti de la ea, dar nu de la injectari.”

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Marcela Paladi - prima data pe picioare, dupa trei luni: „Durerea a plecat pe planul doi, iar fericirea sta in frunte!”

Articole din aceeasi categorie