12.05.2023
Cum a aflat Tany Vander despre cea de-a doua sarcina! Vezi ce reactie a avut sotul ei - FOTO

Tany Vander a povestit urmaritorilor sai despre cum a aflat ca este insarcinata, dar si cum a reactionat atat ea cat si Vasile, sotul ei.

Bloggerita a marturisit ca:„Dupa ce ne-am intors din Dubai, chiar in acea seara am facut 2 teste de sarcina si nu fiindca aveam retinere, ba dimpotriva, mai erau inca 4 zile pana sa vina menstruatia, dar am simtit eu ca ceva e diferit.”

Marcela Paladi - prima data pe picioare, dupa trei luni: „Durerea a plecat pe planul doi, iar fericirea sta in frunte!”

„Primul test a aratat doua linii, al doilea tot. Prima mea reactie a fost “ oi B#eaaa”

In concluzie aceasta a spus ca:„Ma duc repede la Vasile, il chem in baie si-i spun ca am facut doua teste si ambele au aratat pozitiv, dar toata aceasta informatie i-o zic nu gen “surprise” dar asa, cu o fata destul de socata. El se uita confuz la mine si zice: pai eu nu inteleg, tu nu te bucuri?”

Internautii si-au dat cu parerea in sectiunea comentarii si i-au lasat mai multe mesaje bloggeritei, iata cateva dintre ele:„Esti mult prea faina, normal ca, a mai vrut un suflet sa-i fii mama! Sa ai o sarcina minunata , exact ca tine!”, „Dar la al treilea chiar ai depresie”, „Super tare. Felicitari( tin minte undeva ziceai ca nu faci al doilea nici o data) dar ne bucuram pentru tine, o sa iti placa mult sa fii mama a doi copilasi”, „Sarcina usoara si sa tii un copil sanatos in brate, uneori ei stiu mai bine cind sa vina in viata noastra.”, „Tinem noi minte outfit-ul acela rosu. Dupa cum vedem si-a facut efectul”.

Anastasia Fotachi - o mamica fericita! Vezi prima imagine pe care a postat-o bloggerita la o zi dupa ce a nascut, dar si ce prenume are fiul ei - FOTO

Tany Vander este bloggerita cu 221 de mii de urmaritori si este casatorita cu omul de afaceri Vasile Lungo cu care are un baietel Adam.

„Olga, sper sa nu ma certi!” Vezi de ce farsa a avut parte Olga Tapordei chiar in emisie directa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie